Affansen
Kilopat
- Makaleler
- 1
Tamam hocam ben bı yarın pc'ye geçeyim sorununuzla ilgileneceğim İnş.Bilgisayar alındığı zaman orijinal sürüm yüklü olarak gelmiş.
Tamam hocam ben bı yarın pc'ye geçeyim sorununuzla ilgileneceğim İnş.Bilgisayar alındığı zaman orijinal sürüm yüklü olarak gelmiş.
Bunun sebebi nedir hocam? Korsan olsaydı yardımcı olmayacak mıydın?Hocam ilk önce korsan olup olmadigini öğrenelim.
Tamam teşekkürler. Bu arada virüs bulaştığına kanaat getirdim kayıt defterine bulaşmış büyük bir ihtimalle. Yani format işlemi yapması taraftarıyım eğer bir çözüm bulamazsak.Tamam hocam ben bı yarın pc'ye geçeyim sorununuzla ilgileneceğim İnş.
Evet hocam korsana destek verilmiyor. İkimizde ban yiyebilirdik.Bunun sebebi nedir hocam? Korsan olsaydı yardımcı olmayacak mıydın?
Kurallara baktım ama korsan link ve destek istemek ceza tablosunda yoktu. Kurallarda var ama.Evet hocam korsana destek verilmiyor. İkimizde ban yiyebilirdik.
Ban sebebi degilmiymis ? Tamam hocam bu bilgilendirme için(tabi ki de korsan yardım istemeyecegim içiniz rahat olsun.)Kurallara baktım ama korsan link ve destek istemek ceza tablosunda yoktu. Kurallarda var ama.
Tamam hocam ben bi yarın PC'ye geçeyim sorununuzla ilgileneceğim İnş.
Aaaa hocam ben sizi unuttum kusura bakmayın. Aslında bir iki tane aklıma geldi.Merhabalar bir çözüm bulabildiniz mi?
Merhaba çözüm buldunuz mu?Merhabalar bir çözüm bulabildiniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.