Rehber Windows 10 hızlandırma + %100 disk sorunu düzeltme + açılış hızlandırma #2

Harici antivirüs yüklü olduğunda Defender'ın zaten kapandığını bile bilmiyorsun. Hala konuşmaya devam ediyorsun.

Steam, Discord'u kapatın, verim alın diyorsun. Hala bilgisiz ama bir o kadar da konuşkan bir arkadaşımızmışın.

Konularının silinmesi için raporladım. Rehber hazırlayacak insanın neler yaptığını bilmesi gerek. Fi tarihinden kalma işe yaramaz hamlelerle insanların veri kaybı yaşamasına sebep olabilirsin.

Bu bilgi seviyesiyle görecek gibi de duruyorsun. Google arama sonuçlarındaki birbirinin kopyası 500 sistem hızlandırma rehberlerinden farklı olarak verdiğin yönergeler çok büyük ihtimalle bunu uygulayanların sisteminde sorun çıkartacak türden.

Eki Görüntüle 765828

Aynen hocam hatta eski bilgisayarımı her ihtimale karşı dosyalarımı yeni 8 RAM'li ye yükledim. Eski 2 RAM'li bilgisayarıma Windows 10 yükledim ve yaptım bu ayarları bozulma yarattı. Şu an tekrar Windows 10 yüklü normal çalışıyor. Yani buradan çıkarılacak hikaye şu her gördünüze inanmayın. Ben daha fazla kişi hata yapmasın diye deneyerek yazmak istedim. Şu an dosyalarımı eski bilgisayarıma geri attım. Cayır cayır çalışıyor. Technopat. Net te zaten recep abi rehber yapmış. Zaten onu geçin. YouTube'da zaten birçok kanal yapılması gereken ayarları anlatıyorlar. 😃

Son düzenleme:
Bu bilgi seviyesiyle görecek gibi de duruyorsun. Google arama sonuçlarındaki birbirinin kopyası 500 sistem hızlandırma rehberlerinden farklı olarak verdiğin yönergeler çok büyük ihtimalle bunu uygulayanların sisteminde sorun çıkartacak türden.

Kullandığım yöntemler tamamı ile bana aittir yıllardır bu ayarlarla sorunsuz bir şekilde sistemim çalışıyor, bilmediğiniz şeylere karışmazsanız veya atlayarak duyar kasmazsanız çok sevinirim iyi akşamlar.
Ya benden ne istediğinizi sorabilir miyim? Daha önce bu ayarlarla sorun yaşasaydım sizin bilgisayarınızda denettirmezdim.

Kullandığım yöntemler tamamı ile bana aittir yıllardır bu ayarlarla sorunsuz bir şekilde sistemim çalışıyor, bilmediğiniz şeylere karışmazsanız veya atlayarak duyar kasmazsanız çok sevinirim iyi akşamlar.
Ya benden ne istediğinizi sorabilir miyim? Daha önce bu ayarlarla sorun yaşasaydım sizin bilgisayarınızda denettirmezdim.

Yıllardır sorunsuz çalışıyor dersin ama 3 hafta önce diski silip Linux kurarasın.
bruh moment.

Amacınız ne? SD'nden tanışığız diye saygımı bozmayacağım. Sistemim Windows 10 kaldırmıyor siz inanın diye kullanmaya devam mı edeyim?

boroh momont (!)

Bilgisayarında kaç GB RAM var?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı