Windows 10 hızlandırma rehberindeki ayarlar sistem performansını düşürür mü?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Arkadaşlar Ali Güngör abinin paylaştığı hızlandırma rehberindeki Regedit ayarları sistem performansı vs SSD performansını düşürür mü? Kullananlar cevaplıyabilir mi?

Hacı hiçbir ayara gerek yok. Kur Home 64 Bit açıldıktan sonra ekran kartının sürücüsünü kendi sitesinden indir, geriye kalan her şeyi zaten güncellemeler hallediyor. Senin yapacağın tek şey arka plan uygulamalarını tamamen kapat gerisi önemsiz. Zaten alabileceğin maksimum FPS'i bu şekilde alıyorsun. Sistemin kararlılığını bozmadan stabil şekilde kullanırsın.

Hacı hiçbir ayara gerek yok. Kur Home 64 Bit açıldıktan sonra ekran kartının sürücüsünü kendi sitesinden indir, geriye kalan her şeyi zaten güncellemeler hallediyor. Senin yapacağın tek şey arka plan uygulamalarını tamamen kapat gerisi önemsiz. Zaten alabileceğin maksimum FPS'i bu şekilde alıyorsun. Sistemin kararlılığını bozmadan stabil şekilde kullanırsın.

Yok sadece Ali abi paylaştı diye bakmıştım.

Regedit'in yedeğini alın sorun yaşarsanız yedeği kullanırsınız.

Pek bir şey olacağını sanmıyorum ama cihazdan cihaza değişir, bu yüzden kesin bir şey söylenemez.

Ali abi paylaştı diye bakmıştım Regedit'in yedeğini nasıl alırım?

Arkadaşlar Ali Güngör abinin paylaştığı hızlandırma rehberindeki Regedit ayarları sistem performansı vs SSD performansını düşürür mü? Kullananlar cevaplıyabilir mi?

Eskiden kullanmıştım sıkıntı yaşamamıştım. Zararlı işlemler olduğunu düşünmüyorum.

Forumda bazı arkadaşlarda sorun çıkarmış ama hocam.

Sisteme, Windows sürümüne göre değişebilir ben bir sıkıntı yaşamadım ve sıkıntılı ayarlar olduğunu düşünmüyorum. İsterseniz Regedit bölümünü yapmayabilirsiniz.

Düşük sisteme gerek var. Regedit ayarlarının optimizasyonunu yapmak önemli. Örneğin Menu Show Delay'ı ayarlayıp başlat menüsünü daha hızlı açabilirsin. Başka bir ayarla masaüstü sağ tık hızlanabilir.

Son düzenleme:
Sisteme, Windows sürümüne göre değişebilir ben bir sıkıntı yaşamadım ve sıkıntılı ayarlar olduğunu düşünmüyorum. İsterseniz Regedit bölümünü yapmayabilirsiniz.

Düşük sisteme gerek var. Regedit ayarlarının optimizasyonunu yapmak önemli. Örneğin menu show Delay'ı ayarlayıp başlat menüsünü daha hızlı açabilirsin. Başka bir ayarla masaüstü sağ tık hızlanabilir.

Yapmamda fayda var mı yedeği mi aldım yani faydası oluyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı