Rehber Windows 10 hızlandırma

Oyun 50 60 takiliyor sonar bir anda 1 dusuyor falan oyun cop oluyor.

Problem değil. İşlemcin Windows 10 için çok uygun değil ayarları yaparsan kasma biraz azalır ama tamamen düzelmez denemeden bilemezsin ama.

Ya sadece Valorant icin sistemi yukselttim normalde Win 7deydim ama bu Riot geldi 2023 de Windows 10 asagisina destegi kesti.

Oyun 50 60 takiliyor sonar bir anda 1 dusuyor falan oyun cop oluyor.

Ya sadece Valorant icin sistemi yukselttim normalde Win 7deydim ama bu Riot geldi 2023 de Windows 10 asagisina destegi kesti.

Cozumde bulamadim hiç. Olmazsa ReviOS kurmayi dusunuyorum yapilir mi?

Hocam.
Anakart: MSI G41M p26.
Ekran kartı: NVIDIA GT430.
Islemci: Kotu Intel Dual Core e5700.
RAM 4 GB yukseltmeyi dusunuyorum ama 2 3 ay oyle bir durumum yok o yuzden ugrasiyorum belki modlu Windows gecerim diye dusunuyorum.

RAM bir şekilde kurtarır da işlemciniz yüzünden darboğaz var gibi. Bu nedenle drop yiyor olabilirsin. Ya idare etmesi için modlu Windows kuracaksın ya da debloat edeceksin. Donanım yükseltmeden zor ama şansınızı deneyin.

Biliyorumda bir sure deneyerek bakmam lazim maalesef oyle imkan yok suanlik islemci bir sekil bir şey halletme yontemim var midir? Diger ay Core 2 Quad Q9400 2.66 GHz 4 çekirdekli 775pin almayi dusunuyorum olur mu?@Avenged bilginiz var galiba sizin hocam

Son düzenleme:

Bakarmsnz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…