Rehber Windows 10 hızlandırma

Bakacağım diger ay simdilik modlu Windows ve bu islemleri deneyeceğim bu islemciye yapabilecek bir şeyim var mı peki.

Ne yapabilirsiniz bilmiyorum fakat yapsanız bile neredeyse bir şey değişmez. Kısaca uğraşmaya değmez.

Hocam ayarları yaptıktan sonra Denetim Masası gittide geri getirme yolu var mı?

Burada kendinden tikli olanlar kalsinmi siz secin demissinizde hiçbir fikrim yok.

Tikli olanlardan Microsoft Store, NVIDIA Control panel, fotoğraflar, not defteri ve paint bunlar kalsa yeter bunların tikini kaldıracaksın yani.

Tikli olanlardan Microsoft Store, NVIDIA Control panel, fotoğraflar, not defteri ve paint bunlar kalsa yeter.

NVIDIA contro panel denayar yapacağımizda yapamicazmi burada kendinden tikli olanlari birakip save diyeyim ben o zaman. Bunnlrada acik neleri kapatim cok karisik hatali bir şey yapmak istemioyurm.

Dosya Ekleri

• z.PNG
    34,6 KB · Görüntüleme: 38
NVIDIA contro panel denayar yapacağımizda yapamicazmi burada kendinden tikli olanlari birakip save diyeyim ben o zaman.

Dediğim uygulamaların tikini kaldırınki silinmesin o uygulamalar.

NVIDIA contro panel denayar yapacağımizda yapamicazmi burada kendinden tikli olanlari birakip save diyeyim ben o zaman. Bunnlrada acik neleri kapatim cok karisik hatali bir şey yapmak istemioyurm.

Tam tersi yapman gerekirdi sadece dediklerimin tikini kaldıracaktın diğerleri kalacaktı kapatıp geri açın uygulamayı.
Bir de üst kısımdakileri ellemeyeceksin onlar kalacak aşağıdakilere bakman lazım.

Dediğim uygulamaların tikini kaldırınki silinmesin o uygulamalar.

Tam tersi yapman gerekirdi sadece dediklerimin tikini kaldıracaktın diğerleri kalacaktı kapatıp geri açın uygulamayı.

Ben ellemedim zaten kendisi boyleydi acinca. Bloklist yeniden açtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…