Windows 10 Home'dan Pro'ya Geçmek

Hatta Sahibinden.com üzerinden 35TL'ye bulabilirsin dostum. Orijinallik denince başta orijinal olması gereken şeylerden biri varsa o da mutlak işletim sistemidir. Al bakalım bu da benden sana yükseltme kodu(NOT: Bende başka bir yerden buldum):
Windows 10 Pro key X3W8N-3WQCV-2MXDF-K77MK-7XMP6
VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9

Selamlar.
Bu ürün anahtarlarını yanlış hatırlamıyorsam MediaCretionTools'da "Ürün anahtarım yok" butonuna basıp atlanılabiliyordu. Bu arada bu ürün anahtarları ömür boyu mu? Birde ben zaten Windows 10 Pro 64 bit UEFİ GPT olarak kullanıyorum. Neyse genede sağol.

Bu ürün anahtarlarını yanlış hatırlamıyorsam MediaCretionTools'da "Ürün anahtarım yok" butonuna basıp atlanılabiliyordu. Bu arada bu ürün anahtarları ömür boyu mu? Birde ben zaten Windows 10 Pro 64 bit UEFİ GPT olarak kullanıyorum. Neyse genede sağol.
Sistemini Pro versiyonuna yükseltmek istersen yukarıdaki lisans anahtarlarını girip yükseltebilirsin. Ama sonrasında OEM key alacağına karar verdiysen. Selamlar.

Hatta Sahibinden.com üzerinden 35TL'ye bulabilirsin dostum. Orijinallik denince başta orijinal olması gereken şeylerden biri varsa o da mutlak işletim sistemidir. Al bakalım bu da benden sana yükseltme kodu(NOT: Bende başka bir yerden buldum):
Windows 10 Pro key X3W8N-3WQCV-2MXDF-K77MK-7XMP6
MH37W-N47XK-V7XM9-C7227-GCQG9

Selamlar.
Çok teşekkür ederim uzun süredir arıyordum şimdilik Home'dan Pro'ya yükselttim, en kısa zamanda OEM key de satın alacağım.

50TL değerindeki OEM lisanslardan alabilirsiniz.

Yaw tam dedim aha kısa günün karı diye sonra bende de aynı hatayı verdi. Bende Windows etkin.
Selamlar. Bir Hintli bunun hakkında video paylaşmıştı o da senin gibi etkin olmadığı halde yükseltmesini dosyaları silinmeden yapmıştı. Lisans anahtarını sunuyorum umarım çalışır.

İşte lisans anahtarı. Ama yükseltme içindir etkinleştirme değildir. Etkinleştirmek istersen OEM key satın almalısın. Selamlar.

Yaw tam dedim aha kısa günün karı diye sonra bende de aynı hatayı verdi. Bende Windows etkin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı