Windows 10 iaStorAVC.sys mavi ekran hatası

batuhanbagatur

Hectopat
Daha fazla  
Sistem özellikleri:
  • MSI Z370 PRO GAMING carbon ac.
  • i5 9600K [4.8 GHZ OC ] (OC modsuz default haliyle de aynı sorun mevcut)
  • GTX 1070 MSI Gaming X.
  • Adata XPG 16 GB Dual 3200 MHz.
  • Samsung Evo 970 M.2 SSD 250 GB.
  • NZXT Kraken X62.
  • 700W FSP HD700 80+ Bronze.
Dump dosyası:

Tüm benchmark test programlarında mavi ekran alıyorum, bazen oyunlar otomatik olarak kapanıyor, bazen de oyun içinde mavi ekran alıyorum. Temiz kurulum yaptım, Windows 10 1909 kurmama rağmen sorunlar devam ediyor. Tam 1 sene oldu sürekli aynı olaylar. Umarım bu dump dosyaları bozuk donanımı söyler. Özellikle oyun içi bildirimlerde kasmalar oluyor. Örneğin PUBG'de oyunun başlamasına 1 dakika kaldı yazısı gelince anlık gidiyor, geliyor. 0.5 salise sürüyor. CS:GO'da hızlı dönüşlerde ve zıplamalarda titreme oluyor, bazen anlık donuyor. Oyun içinde arka planda Chrome'da playlistte şarkı değişince de aynı olaylar oluyor. Ya işlemcim öldü ya da başka bir şey var, çözemiyorum. Yardım ederseniz sevinirim.

Denediklerim: Tüm Windows versiyonları, tüm driverlar güncel, tüm eski driverlarla da test edildi, profesyonel oyunculardan tut herkese PC'nin ayarlarını yaptırdım fakat düzelme yok. Şu sorunu halleden benden ne dilerse dilesin artık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim öncelikle şuradan son bios sürümünü indirip kurun.

Sonra burada bulunan en güncel sürücüleri indirip kurun.

Ayrıca şu sürücüyü de indirip kurunuz.

Hemen hemen aynı sorunu bende yaşıyordum ve ne yapsamda çözemedim. En son ram bellekleri tek tek denedim ve birini taktığımda sürekli mavi ekran aldım. Şuan diğer ram belleği tek kullanıyorum ve 3 gündür hiç mavi ekran almadım.

Sana önerim Memtest86 kullanıp ramleri kontrol etmen.

Umarım sorunun çözülür.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı