Windows 10 için en uygun AV programı hangisi?

• Konuyu başlatan Silinen üye 185173
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 3.507
S

Silinen üye 185173

Ziyaretçi
Selamlar, ilk sorum; Windows 10 temiz kurulum yaptım Malwarebytes yanına antivirüs programı kurmak istiyorum hangisini önerirsiniz?
2. sorum; crack ile satın alınan arasında fark olur mu?

Kaspersky Free kullanıyorum gayet yeterli. Aslında Windows Defender ile idare ederim ama bazen güncelleştirmeler yüklenmedi diye sıkıntı çıkıyor o yüzden Kaspersky Free kullanıyorum.

Free yerine crack yapmayı neden düşünmüyorsunuz?
Korsan güvenlik yazılımı tam koruma sağlamayabilir. Mesela bazı firmalar bilerek bu tarz kullanılan yazılımlara eksik veritabanı yolluyorlar. MBAM Free ile bir AV yazılımı yeterlidir.

Ek olarak AV olarak özel yapılandırılmış Comodo IS önerebilirim.

Korsan güvenlik yazılımı tam koruma sağlamayabilir. Mesela bazı firmalar bilerek bu tarz kullanılan yazılımlara eksik veritabanı yolluyorlar. MBAM Free ile bir AV yazılımı yeterlidir.

Senimi kıracağım. Comodoyu kullanayım. Umarım doğruyu yapıyorumdur. :)

Şimdi kafam karıştı. :) Burada Bitdefender en iyisi olarak gözüküyor, hem güvenlik hem stabilite falan. (Bkz. Tıklayın)

Ben özür dilerim, doğrusunu anlamışsınız. Sorun şu ki Ücretsiz AV kurunca virüs bulaştırıyor diye okudum veya izledim siz öyle bir şey duymadınız mı?
Yazılımdan yazılıma değişir. Bazı ücretsiz yazılımlar daha az korurken bazı yazılımlar daha iyi korur.

Mesela Kaspersky Free ücretsiz fakat Kaspersky ücretli sürümleriyle aynı veritabanına sahip. Comodo IS yazılımını önermemin sebebi ücretsizlerin arasında hem IS olması hem de verilen şekildeki gibi yapılandırıldığında iyi bir koruma sağlamasıdır.

Yani Comodo IS veya Kaspersky Free kullanabilirsiniz. Bunlar ücretsiz olarak iyi yazılımlardır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı