Windows 10 için Logitech C160 Webcam sürücüsü

• Konuyu başlatan 268227
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 2.234

268227

Kilopat
Üniversitem sağ olsun birden Online dersler açıklandı ve ben de emektar kameramı bilgisayara bağladım. Sonuç olarak bilgisayar kamerayı tanımıyor. Araştırdım fakat uygun bir driver bulamadım driver (Windows 10 64 Bit için) bulabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

Üniversitem sağ olsun birden Online dersler açıklandı ve ben de emektar kameramı bilgisayara bağladım. Sonuç olarak bilgisayar kamerayı tanımıyor. Araştırdım fakat uygun bir driver bulamadım driver (Windows 10 64 Bit için) bulabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
Umarım çalışır yoksa sakın internete web cam yazıp aratmayın :D

aygıt yöneticisinden webcam inizi seçip donanım kimliğini kopyalayın sonra bizimle paylaşabilirsiniz

Ben genelde bu siteden indiriyorum buyrun link :)

Adresinden indirebilirsiniz. Güvenilirliği konusunda emin değilim VT'den geçirip kurmalısınız çünkü başka sitelerde bulamadım.
Bu siteden driver indirmeyi denemiştim ama bu site sizi kandırarak kendi uygulamasını yüklemeye çalışıyor burdan indirmemenizi tavsiye ederim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı