Windows 10 için Windows 7 ile nasıl yükseltme yapılır?

Saplanti

Hectopat
Katılım
5 Ağustos 2015
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar, elimde MSI GE60 notebook var ve UEFI destekli. Bilgisayarımda windows 8.1'in enterprise sürümü yüklü ben ise elimdeki orjinal windows 7 lisans anahtarını değerlendirmek istiyorum ve windows 10'u merak ediyorum.

Problemim ise bilgisayarıma format atmak istiyorum fakat boot sorunum var. Bir türlü USB ile boot edemedim, boot ekranında USB gözüküyor fakat bilgisayar USB'den başlamıyor.

Amacım bilgisayara Windows 7 ile format atıp, yükseltme ekranından bilgisayarımı Windows 10'a yükseltmek, veya direkt olarak Windows 10 atıp Windows 7 lisansını sonra girsem orjinal olur mu veya kabul eder mi?

BIOS sıfırlama yaptım, Fast Boot olayını kapattım ve UEFI aktif durumda. USB belleğini Rufus programı ile .iso kalıbını dönüştürdüm. Bunları yapmış bulunmaktayım, herhangi bir video, görsel varsa onlara da göz attım fakat artık o kadar çok yoruldum ki, dikkatli baktım mı emin değilim siz de video, görsel atarsanız onlara da tekrardan bakar yeniden denerim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı