Windows 10 iki tane önyükleme ekranı sorunu

Makaleler
34
Inkedwindows 10 varsayılan önyükleme ekranı_LI.jpg

Arkadaşlar Windows 10'da Windows logosu ile birlikte 2 saniye önyükleme yapıldıktan sonra böyle bir ekran geliyor. Windows logosu yok gördüğünüz gibi. Nerede araştırdıysam bir türlü bulamadım bunun ne olduğunu. Neden önyüklemeden sonra böyle bir ekran çıkıyor? O dönen toplar 2 saniye Windows logosu ile döndükten sonra bir de 2 saniye böyle logo olmadan dönüyor. Ne olduğunu çözemedim halen. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. :) Önyüklemeyi geciktiriyor bu neyse artık.
@Enes3078 Hocam sizin bir fikriniz var mı?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 921036
Arkadaşlar Windows 10'da Windows logosu ile birlikte 2 saniye önyükleme yapıldıktan sonra böyle bir ekran geliyor. Windows logosu yok gördüğünüz gibi. Nerede araştırdıysam bir türlü bulamadım bunun ne olduğunu. Neden önyüklemeden sonra böyle bir ekran çıkıyor? O dönen toplar 2 saniye Windows logosu ile döndükten sonra bir de 2 saniye böyle logo olmadan dönüyor. Ne olduğunu çözemedim halen. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. :) önyüklemeyi geciktiriyor bu neyse artık.

Hocam o sorun muydu ya? Bende de vardı o :D
sanırım bir sorun değil ama.

Hocam o sorun muydu ya? Bende de vardı o. :D Sanırım bir sorun değil ama.
Hocam gıcık kapmaya başladım artık. Windows 10'da neredeyse 6 yıldır görüyorum bunu ama bir türlü ne olduğunu çözemiyorum. Kimse oturup ne olduğunu çözmeye de çalışmamış.

Ne yazık ki bir bilgim yok hocam kusura bakmayın. Bulursanız haberini beklerim ama :)
Hocam çok gizemli bir şey. Microsoft gıcığına mı koyuyor acaba anlamadım. :D 6 yıldır niye böyle bir ekran görüyorum ben? HDD'de bu ekranda 20 saniye falan beklerdi. SSD ile yine 2-3 saniye gözüküp gidiyor ama hiç gözükmeseydi daha iyi. :)

Bu genelde güncelleme için yeniden başlattıktan sonra oluyor. Hızlı başlatma açık mı? Bende de bazen oluyor, takma.
Hızlı başlatma kapalı hocam. Kapatma sebebim de ara sıra mavi ekran ve uygulamalar açılırken yaşanan .DLL hatalarıydı. Sistemin stabilitesini fena bozuyor onu gördüm. Ama bende sürekli oluyor bu ekran. İstisnasız sürekli çıkıyor burası. Güncelleme falan da yok üstelik.

SSD almıştın yakın zamanda sanırım, ona klonlama ile mi yoksa temiz kurulum ile mi geçtin?

Temiz kurulum yaptım geçen, yapmadan önce bolca geliyordu, şimdi hiç gelmiyor.
Temiz kurulum yaptım hocam. 20H1 kurdum yanlışlıkla sonra 20H2'ye yükselttim. Acaba ondan mı kaynaklanıyor? HDD'den klonlama yapmayı sevmiyorum ben, o tür şeylerle pek işim yok. :) 860 EVO'dan geçtim ayrıca şu an kullandığım SSD'ye. 860 EVO'da da aynı şeyleri yaşıyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı