Windows 10 kullanıyorum ve Linux ile çift işletim sistemi kullanmak istiyorum. Yeni başlayanlar için hangi Linux sistemi önerirsiniz? Arayüzü kolay olması önemli benim için.
Masaüstü bilgisayar kullanıyorum, Linux'u nasıl yükleyeceğimi net olarak bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise sevinirim.
Start Linux Mint'e tıklıyoruz. Masaüstüne gelen CD'ye basıyoruz. Dil seçiyoruz. Klavye düzeni seçiyoruz. F/Q. Kare kutuyu işaretliyoruz. 2.işletim sistemi olarak kuracağız "başka bir şey" diyoruz. Ext4 olarak biçimlendirdiğiniz disk e tıklıyoruz. Dikkat edin yanlışlıkla...
Start Linux Mint'e tıklıyoruz. Masaüstüne gelen CD'ye basıyoruz. Dil seçiyoruz. Klavye düzeni seçiyoruz. F/Q. Kare kutuyu işaretliyoruz. 2.işletim sistemi olarak kuracağız "başka bir şey" diyoruz. Ext4 olarak biçimlendirdiğiniz disk e tıklıyoruz. Dikkat edin yanlışlıkla...
Komple Linux dağıtımı kullanmak istiyorum ama C# vb. programlar. Sorun çıkarttığı ve benim vaktim olmadığı için Dual Boot yapmaya karar verdim. Başlangıç olan Linux Mint'in benim için ve bazı programlama yazılımları için. Yeterli olacağını düşündüğüm için bu dağıtımı seçtim. Sistem: CPU: AMD...