Windows 10 Insider 10130 Sürümü İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
36
Yer
Sakarya
Yenilikler:
  • Uygulamalar güncellendi;
Fotoğraflar uygulaması (sürüm: 15.519.16490.0)
Kamera uygulaması (sürüm: 5.28.0.1)
Onedrive uygulaması (sürüm: 16.0.4027.1004)
Solitaire uygulaması;
  • Önizleme ve Beta yazısı kaldırıldı
  • Yerel diske oyunu kaydetme eklendi
  • Açılır menü pencereleri yenilendi
  • Çoklu kesme düzeni eklendi
  • İstatik sayfaları eklendi
  • Misafir simgesi eklendi
  • Diğer oyunlar sekmesi eklendi
  • Başlıklar ve tam ekran butonları yenilendi
MSN uygulamaları (sürüm: 4.2.180.0 Para, Spor, Haber, Hava durumu)

Genel Düzeltmeler:
Ses ve grafik sürücülerinde yaşanan sorunlar giderildi.
Uyku modundan çıkarken yaşanan bazı sorunlar giderildi.
Wireless ve Wifi sürücü ve diğer yaşanan bazı sorunlar giderildi.

İngilizce açıklama ve yeniliklerin devamı:

Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10130 for PCs

SürümlerDownloadSHA-1 değeri
Windows 10 Insider Preview (x64) - Build 10130 Download (3.65 GB) E70A6724B1920F693441B9B23F376DAB72775E4D
Windows 10 Insider Preview (x86) - Build 10130 Download (2.67 GB) 9827F7F6FA4DEB0011AA24533552139FE7C1A481
[TBODY] [/TBODY]
[TBODY] [/TBODY]

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende şimdi geçtim 10074'e başlangıç ekranı çalışmıyor. Hiçbir şey başlangıç ekranına giremiyorum nasıl update yapacağım ? Lütfen acil.

Sağ köşeden bildirim merkezine tıkla orda tüm ayarlar var. Ona tıkla gelen pencereden güncelleme & kurtarmayı seç ve güncellemeleri denetle.
10130'a dün gece geçtim. Sistem çok hoşuma gitti ben 5 ay önceki 99xx sürümlerinden birini kullanmıştım çok sıkıntılıydı. Bunda çok fazla sıkıntı yok, gayet kullanıyorum şu an. Gta 5 ve Euro Truck Simulator 2 oynadım sıkıntısız çalıştırdı. Performans olarak bence 8.1'den üstün duruyor ama açılış hızı çok yavaş. Microsoft Edge'i de yeni kullandım ve çok iyi olmuş, Yandex kullanırdım artık kullanmıyorum. Edge kullanıyorum.

Sağ köşeden bildirim merkezine tıkla orda tüm ayarlar var. Ona tıkla gelen pencereden güncelleme & kurtarmayı seç ve güncellemeleri denetle.
10130'a dün gece geçtim. Sistem çok hoşuma gitti ben 5 ay önceki 99xx sürümlerinden birini kullanmıştım çok sıkıntılıydı. Bunda çok fazla sıkıntı yok, gayet kullanıyorum şu an. Gta 5 ve Euro Truck Simulator 2 oynadım sıkıntısız çalıştırdı. Performans olarak bence 8.1'den üstün duruyor ama açılış hızı çok yavaş. Microsoft Edge'i de yeni kullandım ve çok iyi olmuş, Yandex kullanırdım artık kullanmıyorum. Edge kullanıyorum.
Basıyorum ama açılmıyor ?

Basıyorum ama açılmıyor ?
Neden öyle olmuş anlamadım. Yükseltme esnasında ya da kurulum esnasında hata olmuş olabilir. Ben de yükseltme yaptım, üstelik çok eski bir sürümden yükselttim ama problem yaşamadım. Temiz kurulum yapabilirsiniz.

Windows 10 sadece güncellendi mi ? Yoksa Orjinal tam sürüme mi geçti ?

Sadece güncellendi. Tüketici önizlemesinde şu an. Tam sürüme daha çok var gibi görünüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı