Windows 10 Insider 10130 Sürümü İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birde UEFI bios kurulum yapabiliyor muyuz?
Sistemin UEFİ destekliyorsa kurabilirsin. Win 8'den çıkan veya çıakcak olan tüm sistemler UEFİ desteklidir.
Şimdi ben yüklemeyi düşünüyorum da 8.1 64 bit driver & program destekleri tamamı windows 10'da sorunsuz çalışıyor mu acaba?
Donanımlarını sen biliyorsun sitene git kontrol et. Win8 driverin varsa Win 10 ile uyumlu olacaktır çoğunlukla.

Bu sürümü yükledim ve internete bağlanmıyor. Yardımcı olabilir misiniz? En güncel driver yükledim kurdum. Sildim yeniden kurdum, faydası olmadı.

Güncelleme : AVG antivirüs programını kaldırdım ve problemim düzeldi. Yabancı bir forumda okuduğuma göre, ESET antivirüsü silmiş ve benzer şekilde problemi düzelmiş arkadaşın. Ben de deneyeyim dedim, problemim düzeldi.

Son düzenleme:
Zaten Eset olan sistemde sorun olmadan durmayacağını bilmen lazım.

Eset'in bu derece olduğunu az çok biliyordum da, AVG'den beklemiyordum. Bu arada en stabil ve hızlı sürüm bu herhalde. Windows 8.1'den daha iyi bir hız alıyorum diyebilirim ve artık oyunlarda herhangi bir sorunum yok.

Bende yüklendi fakat 10122'de Windows apps çalışmazken şimdi de çalışmıyor. Ayarlara giremiyorum dolayısıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı