Windows 10 Insider 10130 Sürümü İndirme Bağlantıları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
IMAG0120.jpg

Windows 10 10130 kapatırken resimdeki hatayı veriyor sizde de durum aynı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
10130 sürümü olmasına rağmen ben ses kartı driver'ını kurdum. Fakat bilgisayardan ses gelmiyordu. Bence biraz daha bekleyip geçmelisiniz. Bu yüzden Backup yapmak zorunda kaldım.

Kullandığın yazılım veya ayar değişikliklerinle alakalı bir durum herkeste aynısı olmaz. Donanımlarında uyumsuz olan bir sürücü olabilir kontrol edin.
Yazdığınız açıklamadan ben hiç bir şey anlamadım ben de bu yapıda aynı hatayı alıyordum bir üst yapıya geçeyim dedim belki düzelir diye ama düzelmedi aynı hatayı Windows 10 Insider 10135'de de aldım ayrıntılı şekilde anlatırsanız ne yapmamız gerektiğini sevinirim şimdiden teşekkür ederim :) ;)

Yazdığınız açıklamadan ben hiç bir şey anlamadım ben de bu yapıda aynı hatayı alıyordum bir üst yapıya geçeyim dedim belki düzelir diye ama düzelmedi aynı hatayı Windows 10 Insider 10135'de de aldım ayrıntılı şekilde anlatırsanız ne yapmamız gerektiğini sevinirim şimdiden teşekkür ederim :) ;)
Temiz kurulum ile geçilirse sorun çıkmaması lazım çıkıyorsa cevabım içinde nedeni yazıyor. Aynı hata dediğiniz resmi atın.

2. harddiske windows 7'nin yanına kursak sorun çıkmaz heralde. Yani kaldırmak istesem windows 10'u.

Demek istediğim 2 sistemli PC.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı