Uğurhan Çavuş
Hectopat
Bu sürümü kursam rtm çıkınca yükseltme şansımız var mı ?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yükseltemezsin.Bu sürümü kursam rtm çıkınca yükseltme şansımız var mı ?
Kullandığın yazılım veya ayar değişikliklerinle alakalı bir durum herkeste aynısı olmaz. Donanımlarında uyumsuz olan bir sürücü olabilir kontrol edin.Eki Görüntüle 77577 Windows 10 10130 kapatırken resimdeki hatayı veriyor sizde de durum aynı mı?
Yazdığınız açıklamadan ben hiç bir şey anlamadım ben de bu yapıda aynı hatayı alıyordum bir üst yapıya geçeyim dedim belki düzelir diye ama düzelmedi aynı hatayı Windows 10 Insider 10135'de de aldım ayrıntılı şekilde anlatırsanız ne yapmamız gerektiğini sevinirim şimdiden teşekkür ederimKullandığın yazılım veya ayar değişikliklerinle alakalı bir durum herkeste aynısı olmaz. Donanımlarında uyumsuz olan bir sürücü olabilir kontrol edin.
Temiz kurulum ile geçilirse sorun çıkmaması lazım çıkıyorsa cevabım içinde nedeni yazıyor. Aynı hata dediğiniz resmi atın.Yazdığınız açıklamadan ben hiç bir şey anlamadım ben de bu yapıda aynı hatayı alıyordum bir üst yapıya geçeyim dedim belki düzelir diye ama düzelmedi aynı hatayı Windows 10 Insider 10135'de de aldım ayrıntılı şekilde anlatırsanız ne yapmamız gerektiğini sevinirim şimdiden teşekkür ederim![]()
![]()
Eki Görüntüle 77577 Windows 10 10130 kapatırken resimdeki hatayı veriyor sizde de durum aynı mı?
O zaman temiz kurulum ile geçin ve kendi fotoğrafınızı atmanız gerektiğini öğrenin.Ben temiz kurulum yapmadım yükseltmeyle son yapıya geçtim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.