Windows 10 internet bağlantı kopma ve tekrar bağlanamama sorunu

olympos14

Kilopat
Katılım
18 Ağustos 2014
Mesajlar
80
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Makina Mühendisi
Tulpar T5 v17.1 notebook (Windows 10) kullanıyorum. Cihazda Intel Wi-Fi 9560 mevcut. Son birkaç haftadır, bilgisayarda belli bir süre geçtikten sonra bağlantı kopuyor. Tekrar bağlanmaya çalışıyorum düzelmiyor. Farklı bir ağa bağlanmaya çalışsam da (kişisel erişim noktası gibi) kabloyla bağlansam da resimlerde ekleyeceğim gibi internet simgesi dünya (Wi-Fi bağlı, internet yok diyor ama modem arayüzüne bile giremiyorum) olarak kalıyor (farklı cihazlarda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum). Bilgisayarı yeniden başlatmadığım sürece bağlantıyı hiçbir şekilde sağlayamıyorum. Sorunu hiçbir şekilde çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.


net.png
 
Cihazın bakımını yaptın mı? Bu sorunu kısa süre önce bende yaşadım. Sistem ısınınca otomatik olarak Wi-Fi'yi kapatıyor zarar görmesin diye. Aygıt Yöneticisine gir ardından ağ bağdaştırıcılarına tıkla ve sonunda "Network Adapter" yazan aygıta sağ tık yap , özelliklere tıkla. Güç yönetimi ayarına gir.
Adsız.png

Yukarıdaki ayar sende açık olacak tiki kaldır ve "tamam"a bas.
 
Cihazın bakımını yaptın mı? Bu sorunu kısa süre önce bende yaşadım. Sistem ısınınca otomatik olarak Wi-Fi'yi kapatıyor zarar görmesin diye. Aygıt yöneticisine gir ardından ağ bağdaştırıcılarına tıkla ve sonunda "network adapter" yazan aygıta sağ tık yap, özelliklere tıkla. Güç yönetimi ayarına gir.Eki Görüntüle 609897
Yukarıdaki ayar sende açık olacak tiki kaldır ve "tamam"a bas.

Hocam o ayar bende açık GTA 5'te ortalama 89 derce ekran kartım 73-80 arasıda işlemcim fakat öyle kaptma sıkınıtısı yok.
 
Hocam o ayar bende açık GTA 5'te ortalama 89 derce ekran kartım 73-80 arasıda işlemcim fakat öyle kaptma sıkınıtısı yok.
Bazı dizüstü bilgisayarlarda etkili olabiliyor. Örnek olarak benim önceki dizüstü bilgisayarım aşırı ısınıyordu ancak böyle bir sorun yaşamadım. Ancak yeni dizüstüm de bu ayar etki ediyor ve Wi-Fi kapanıyor.
 
Intel suporrt asistan yazılımını indirin o size yardımcı olacaktır.
.

Tüm Driver'lerımı güncellemiştim ve güç kazancı ayarını da kapatmama rağmen sorun devam ediyor.
 

Geri
Yukarı