Windows 10 ISO ile 1803'ten 1903'e Yükseltme?

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Merhabalar, Mayıs 2019 güncellemesi geldi ve ben hala daha kuramadım. Güncelleme Windows Update'ten gelmiyor, Windows 10 Update Assistant'tan yüklemeye çalışınca bilgisayar yeniden başladıktan sonra donuyor ve öylece kalıyor. Tam 4 kez denedim, bazı ayarlar yaptım yine de donuyor.

Benim bu güncellemeyi format atmadan bir şekilde kurmam gerekiyor. Aklıma bir fikir geldi. Başlıkta belirttiğim gibi bu yöntemle 1803'ten 1903'e yükseltme yapabilir miyim?

(Microsoft topluluk sitesindekiler papağan gibi aynı şeyleri söylüyorlar, bir çözüme ulaşamıyoruz.)

Teşekkürler...

Edit: Bir deneyeyim dedim, boot ayarlarından USB'yi seçtim bilgisayar yeniden başladı vee oda ne? Bilgisayar aynı şekilde dondu... Artık format bile atamayacağım. Bilgisayara flash bellek dışında hiçbir şey bağlı değildi bu arada.
@Unavailableuser hocamın dediğini yapacağım. Başka seçenek kalmadı.

Son düzenleme:
Windows 10'u İndirin bunu denermisin. sanırım burdan yapmayı denedin ama. güncel versiyon denemeni öneririm.
Denemedim, aslında indirdim başlattım fakat sonra temiz kurulum yapar diye korktum. Yaptığım bir sürü ayar, kurulu onlarca program ve ayarları olmasa direk format atardım ama uğraşamam.

Insider modunu aktif edip güncellemeyi alabilirsin.

Mantıklı aslında, bir iki güncelleme sonrası programdan çıkar güncel 1903'e geçiş yapabilirim. Bu yöntem olmazsa deneyeceğim.

Denemedim, aslında indirdim başlattım fakat sonra temiz kurulum yapar diye korktum. Yaptığım bir sürü ayar, kurulu onlarca program ve ayarları olmasa direk format atardım ama uğraşamam.

Mantıklı aslında, bir iki güncelleme sonrası programdan çıkar güncel 1903'e geçiş yapabilirim. Bu yöntem olmazsa deneyeceğim.
bu güncelleme asistanı sıfır kurulum yapmıyor. update ile güncellemiş gibi olacaktır sistem. yanlız sürüm güncellemelerinde herzaman sorunsuz geçişler olmaz temiz kurulum herzaman ilk tercih olmalı.

ayrıca insider olmanıza gerek yok. niai sürüm bu oldugu için kademeli olarak dağıtılıyor. kararlı bir sürümde kalmanızı oneririm ve zaten bir süre sonra sizin cihazınıza da update yolu ile gelecektir. cok acele etmenize gerek yok cok kritik bir güncellem değil

bu güncelleme asistanı sıfır kurulum yapmıyor. update ile güncellemiş gibi olacaktır sistem. yanlız sürüm güncellemelerinde herzaman sorunsuz geçişler olmaz temiz kurulum herzaman ilk tercih olmalı.

ayrıca insider olmanıza gerek yok. niai sürüm bu oldugu için kademeli olarak dağıtılıyor. kararlı bir sürümde kalmanızı oneririm ve zaten bir süre sonra sizin cihazınıza da update yolu ile gelecektir. cok acele etmenize gerek yok cok kritik bir güncellem değil

Sonuçta Mayıs ayında dağıtıma başlandı aradan 2 ay geçti hala daha gelmedi. Temiz kurulum yapma şansımda kalmadı zaten. Yukarıda belirttim.

USB bellek ile yükseltme yapılamaz durumda.

USB bellek ile yükseltme yapılamaz durumda.

Dikkatli okumamışım. Zaten olsaydı bile yeniden başlatınca bilgisayar donacaktı. Format bile atamıyorum o derece sorun var.
Ne yaptıysam olmadı. İnternette ne kadar çözüm önerisi varsa, dosya disk tarama hata düzeltme varsa hepsini yaptım yine de boot ekranında donuyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı