Çözüm Windows 10 ISO'su Media Creation Tool olmadan nasıl indirilir?

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
RAM
4 GB 1333 MHz CL9
SSD veya HDD modeli
Hi-Level 120 GB SSD
Ekran kartı
Intel HD Graphics P3000
Anakart
Samsung NP300E5A
İşlemci
Intel Pentium B950 2.1 GHz 2 CPU
Arkadaşlar bu bir çözüm konusudur söyleyeyim.
Şimdi sorumuz şu: Windows 10 ISO bedava Media Creation Tool ile acı çekmeden indirme.
Microsoft'un sitesinden Windows 10 bölümüne giriyoruz. Windows 10'u İndirin
Herhangi bir yere sağ tık yapıp incele basıp sayfayı yenileyin, sonra incele menusu kapatın.

1680727728666.png

İncele basarken bu telefon seçeneğini açık tutup öyle F5 atın. Sonra:

1680727757816.png

Onayla basıp 64 mü 32 mi olacağını seçin, daha sonrasında ise Rufus ile flasha yazdırın. İşlem bitti, herkese iyi günler.

1680727803857.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yeni Windows 10 ISO'su çıktığı zaman yaptığım taktiktir. Site mobil cihaz algıladığı zaman otomatik olarak indirme arayüzünü aktif ediyor. Kısacası siteyi Bypass ediyoruz :)

Media CT, ağır çalışan ve vakit kaybına neden olan bir program. Hem yazdırma işlemi Rufus vb. programlarda daha hızlı.

Hocam çok doğru söylediniz babamın bir ISO dosyası vardı silince çok üzülmüştü Media ct ile indirelim dedim çok uzun sürer dedi harbidende 1 saat bekledik %1 bile olmadı hocam bu yöntem çok daha iyi bence

Her yeni Windows 10 ISO'su çıktığı zaman yaptığım taktiktir. Site mobil cihaz algıladığı zaman otomatik olarak indirme arayüzünü aktif ediyor. Kısacası siteyi bypass ediyoruz :)
Media Creation Tool'un ISO'larında ciddi bir sıkıntı var bence oradan indiriyorum 4.5GB oluyor Microsoft sitesinden indirince 5.5GB verilerimizimi kaydediyor diye düşünüyorum ilk açılışta baya cpu kullanıyor sistemde kalıntılarda kalıyor $Windows.BT tarzında.

Arkadaşlar bu bir çözüm konusudur söyleyeyim.
Şimdi sorumuz şu: Windows 10 ISO bedava Media Creation Tool ile acı çekmeden indirme.
Microsoft'un sitesinden Windows 10 bölümüne giriyoruz. Windows 10'u İndirin
Herhangi bir yere sağ tık yapıp incele basıp sayfayı yenileyin, sonra incele menusu kapatın.

Eki Görüntüle 1728778

İncele basarken bu telefon seçeneğini açık tutup öyle F5 atın. Sonra:

Eki Görüntüle 1728779

Onayla basıp 64 mü 32 mi olacağını seçin, daha sonrasında ise Rufus ile flasha yazdırın. İşlem bitti, herkese iyi günler.

Eki Görüntüle 1728780
"İncele basarken bu telefon seçeneğini açık tutup öyle F5 atın sonra." bu kısmı anlayamadım.Daha açar mısınız lütfen

Ayrıca Eki görüntüle 1728778'i bulamadım

"İncele basarken bu telefon seçeneğini açık tutup öyle F5 atın sonra." bu kısmı anlayamadım. Daha açar mısınız lütfen.

Ayrıca eki görüntüle 1728778'i bulamadım.

Konu eski bir konu kusura bakma yardım etmeye çalışıcağım şimdi Windows 10 ISO indirme sitesine gidiyorsun daha sonrasında herhangi bir yere sağ tık yap ve yukarı kısımdan telefon kısmını seçip sayfayı yeniliyeceksin fotoğraflar yüklenmedi ise tekrar atabilirim fotoğrafları.

Konu eski bir konu kusura bakma yardım etmeye çalışıcağım şimdi Windows 10 ISO indirme sitesine gidiyorsun daha sonrasında herhangi bir yere sağ tık yap ve yukarı kısımdan telefon kısmını seçip sayfayı yeniliyeceksin fotoğraflar yüklenmedi ise tekrar atabilirim fotoğrafları.
Teşekkür ederim,şimdi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı