CXath1
Hectopat
Daha fazla
MSI geldi çok şükür ölü piksel çıkmadı ama ilk defa yüksek Hz monitör kullanıyorum. Indiana Jones oyununa bakayım dedim ama başım dönüyor. Oynayamıyorum. Bu normal mi yoksa ayar mı yapmam gerekiyor hocam. 120Hz de denedim ama yine de rahatsız ediyor. Tavsiyeniz var mı hocam @bluerr
O ayarları hiç yapmadım hocam. Bu arada hz falan takılmayıp miniled almak daha iyi olurmuş. Köşelerde siyahlar kötü oluyor gerçektenOverDrive ayarını hangi seviyede kullanıyorsunuz?
Response time ayarını Fast yapıp tekrar deneyin. Evet, ben bu yüzden düzgün bir model bulursam VA öneriyorum. Bütçe varsa Mini Led veya Oled tabii. VA nın siyahları iyi.O ayarları hiç yapmadım hocam. Bu arada hz falan takılmayıp miniled almak daha iyi olurmuş. Köşelerde siyahlar kötü oluyor gerçekten
Fast ayarlıymış hocam.Response time ayarını Fast yapıp tekrar deneyin. Evet, ben bu yüzden düzgün bir model bulursam VA öneriyorum. Bütçe varsa Mini Led veya Oled tabii. VA nın siyahları iyi.
Rehber: AOC CQ32G4VE 1440p / 32''/ VA monitör alınır mı? (Yeni nesil hızlı VA monitörün incelemesi)
AOC CQ32G4VE Normal de pek VA monitör incelemem çünkü çoğu kötü; fakat bu sefer düzgün bir VA monitör çıkmış, bu yüzden bu monitörün incelemesini yapacağım. Tablo da görüldüğü gibi diğer VA monitörlerden çok daha iyi tepki süresine sahip. Yine de üst düzey bir model olmadığını belirtelim...www.technopat.net
TV de VA ağırlıklı kullanılmasını sebebi bu. Neo Qled, Qled vs arka aydınlatma türleri. Panel türü hepsinde VA.
Eki Görüntüle 2625788![]()
TV Table Tool
Check our TV Table Tool to see all our reviews. Easily select and compare products, and use our filters and sorting options to find the best TV for your needs. Example: Check our TV Table Tool to see all our reviews. Easily select and compare products, and use our filters and sorting options to...www.rtings.com
Fast ayarlıymış hocam.
Anladım hocam. Eski 60hz monitörde bu tarz bir şey hissetmiyordum ama ondada yırtılmalar oluyordu. Sanırım bana göre değil. Peki genel olarak önerdiğiniz başka bir ayar var mı?Normal deneyin. Fastest modu en kötüsü. Fast hızlıdır ama birazcık overshoot yapabilir. Normal modu biraz daha yavaş ama overshoot yapmaz. Eğer normal modda da rahatsız oluyorsanız ona yapacak bir şey yok. Hareket bulanıklığı zaten OLED'de de var. Hani overshoot konusunda hassas falansanız diye normal modu deneyin diyorum.
Anında tepki süresi sunan oled bile çok yüksek yenileme hızları haricinde de bulanık.
Eki Görüntüle 2625797
Anladım hocam. Eski 60Hz monitörde bu tarz bir şey hissetmiyordum ama onda da yırtılmalar oluyordu. Sanırım bana göre değil. Peki genel olarak önerdiğiniz başka bir ayar var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.