Windows 10 ISO'sunun UEFI olduğu nasıl anlaşılır?

Makaleler
6
Daha fazla  
Technopat Sosyal'den indirdiğim ISO'm çalışmadığı için. Microsoft'tan indirdim ama UEFI mi bilmiyorum. İçini açtım ve EFI yazan bir dosya vardı. Nasıl anlarım?

Technopat ISO'su neden çalışmadı: İndirdim, Mega ile. Ardından 4GB USB flaşıma Rufus üzerinden UEFI için GPT olarak yazdım. BOOT menümü açtım, USB'yi seçtim. Windows logosu geldi, UEFI yapmama rağmen. Araştırdım, BIOS'tan CSM'yi "Enabled" yaptım. Anakart logosu geldi şimdi, devam ettim. Bu sefer bölümleri oluştururken "Bu bilgisayar MBR formatlıdır, GPT yüklenemez." dedi. Technopatta bölümleri silin yüklenir, diyordu. Sildim, kuruluma başladı. %1 oldu, "Dosyalar yüklenemedi. Dosyaları kontrol edin ve işlemi tekrarlayın." yazdı. Ne yapacağım?

@Recep Baltaş @JaroxJamaica @Adion @Yusuf Ensar Ertan

Lisanslı IDM, hatalı indirmiş olabilir mi?

Önceden "Windows 10 Indirme Rehberi"nden indirmiştim ancak 3.94GB olduğu için flaşa sığmıyor, kabul etmiyordu. Sosyalden indirdim, yazdırdım hata verdi. Kontrol etmenin yolu varmıdır ? @JaroxJamaica
Rahatsız ediyorum, kusura bakma.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı