Windows 10 Kasma Sorunu (%100 Disk Kullanımı)

Göksu Yalçın

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Windows 10 güncellemelerin den sonra mı bilmiyorum ama bilgisayar kasmaya başladı nedense. Özellikle steam den oyun indirirken bilgisayarı kullanamıyorum neredeyse. Eskiden 3 oyunu aynı anda indirirken hem youtube dan video izleyip hem oyun oynarken. Şimdi sadece GTA 5 indirirken bile bilgisayar acayip kasıyor ve %100 disk kullanıyor. Bilgisayara temiz format attım win 10 kurdum tekrar. Fakat sorun devam etmeye başladı. Bütün sürücüleri güncelledim , Advanced SystemCare 10 uygulamanın bütün sürümlerini kurdum (driver boost vs.) ekran kartımın sürücü güncel (nvidia experience) dll. eksiği felan da yok. Bilgisayarımın tozunu dahi aldım ama bir uygulama açsam disk kullanımı %100. İnternet dende araştırdım. Bazı şeyler yaptım gene sorun aynı. Oyunlarım kasmaya , takılmaya başladı. Razer Cortex indirdim rahatlama oluyor fakat bilgisayarın eski performansı yok. Bilgisayarıma ne oldu arkadaşlar ?

SSD kart alıp win10 yüklesem sorun çözünür mü ?
Ram alsam bilgisayarım rahatlar mı ?

Sistem Özelliklerim;
-Intel(R) Core(TM) i5-4590 CPU @ 3.30GHz
-NVDIA GeForce GTX 750 Ti (2 GB video belleği)
-Corsair 8 GB (4x2) 1600MHz
-1 T harddisk
-H97 Gaming 3 Anakart

Bilgisayarı alalı 1 yılı biraz geçti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı