Windows 10 kasma sorunu

Katılım
5 Haziran 2015
Mesajlar
1.614
Makaleler
5
Çözümler
2
Yeni sisteme geçeli herhalde 2 ay falan olmuştur, normalde gün içinde bakmadığım zaman kendiliğinden uyku moduna giriyor zaten bilgisayar. Akşam yatarken de ben bilgisayarı kapatıyorum çoğu zaman. Açınca yine aynı şekilde Chrome vs. açılıyor. Ama fark ediyorum bir kasma var, bazen anlık donmalara dönüşüyor, oyunda ya da internette. Ne yapmam lazım? Acaba yeni güncellemeyi yüklemediğim için olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum az önce virüs programı bitti, Kasper Sky ve Windows Defender ile taradım. İlginç ki Defender 1.000.000 dosya tararken Kaspersky 500.000 dosya taradı, ikisi de tam taramaydı. Ve şükür ki tehdit bulamadılar. Başka önerin var mı? Kasayı temizledim ama bir daha bakarım ne olur ne olmaz.
 
Tam tarama yapsalar da hangi dosyaları tarayacağını ayarlamadıktan sonra farklı sayıda dosya sayısı göstermesi normaldir. Misal Kaspersky sadece arşiv dosyalarını tek başına tararken Defender arşiv dosyalarının içeriğindeki dosyaları da ayrı ayrı taramış olabilir. Buna takılmamak lazım.

Zararlı yokmuş gibi duruyor ama genel bakım yapılması gerekebilir. Hijackthis raporu ekleyin.
HijackThis Log Paylaşımı ve Çözümleri
 
Yüklü programları gözden geçir kullanmadıklarını kaldır.
Harddiskten olabilir, disk birleştiricisini dene belki biraz iyi gelir.
veya Harddiski değiştirip başka bir tanesi ile dene biraz masraflı olabilir elinde yedek bir tane yoksa.
Olmadı SSD deneyebilirsin
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı