Windows 10 Kernel Power 41-63 Mavi Ekran Hatası

aly68

Megapat
Daha fazla  
Dump dosyam bu:

021316-17875-01.rar

Bilgisayarım bu:

• İşlemci : i3-4130 3.4 ghz
  • RAM : 8 GB DDR3 1600 mhz
  • Ekran Kartı : ASUS AMD R7 RADEON 370 4GB 256 BIT
  • Bağlantı : 24 mbPS ttnet net limitsiz paketi
  • İşletim Sistemi : win 10 64bit
  • Anakart : Asus H81M-D R2.0
PSU : txpsu-300c2 300w.

Sürekli karnel power 41 -63 hataları alıyorum.

Ram'in yerini felan değiştirdim, bilgisayarı yeni toplattım sorun olduğunu sanmıyorum.

İstediğin bilgiyi veririm. Bir yardım et lütfen abi. 4-5 kere format attım. Genelde csgo oynarken alıyorum hatayı.

Murat abi ,
6 gün oldu mavi ekran almadım , ancak bir sorunum var abi yardım edebilir misin?
ben şimdi ddu ile ekran kartı driverini silip amd nin en güncel driverini indirdim.
ekran kartım asus amd radeon r7 370 4gb 256bit ve siteden 16.3.2 win10 driverını indirdim, ancak dying light oynuyorum mesala , bilgisayar kitleniyor , bahsettim şey ekran kartının overclock yapıp ısınınca ekranın karışık renklerle donuyor sürekli dtttttt diye ses geliyor ya, işte onu diyorum abi,
şimdi sitede hotfix driverları var ama , ben apu modelini bilmiyorum ekran kartımın sitede , apu modeli yazıyor ama onu nerden öğreneceğimide bilmiyorum sana bi sormak istedim abi,
driverı yüklemeden önce böyle bi sorunum yoktu sanırsam , denk gelmemişte olabilir ama baya oynadım yani oyunları , cevabını bekliyorum abi

Abi bildiğin gibi ekran kartı kendinden OC'li, değerleri şu an bulamadım ama 20-30 MHz fark var gibisinden hatırlıyorum. Minidump dosyasında bir şey yok, zaten PC kilitlendiği için mavi ekran falan da vermiyor. Şimdi ben eski versiyon bir driver indirdim, bir öncekini yani çok eski değil. Bakalım sorun çıkarırsa değerleri 30'ar MHz geri çekerim. Bir de oyun içinde 80 dereceyi falan buluyor. Bence normal sıcaklık ama, acaba kilitlenmesi bunla mı alakalı? Anlayamadım pek abi. Şimdi baktım normalde 1020 iken, OC haliyle 1050 clock speed.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyudayken normal ancak nem varsa diğer parçalara zarar verebilir. Yine de soğutucu yoksa soğotuculu kullansan iyi olur.
kasanın çevresini biraz açtım abi ,yanda boşluk bıraktım.

Biraz düşür.
1025'e düşürdüm abi. Base hızı 1020 idi. Yine bir şey olursa söylerim.

abi az önce düşük ayarda ekran yine gidiyor gibi oldu 1 saniye dondu geri geldi hemen durdurdum oyunu,
ısı değerine baktımda 80 dereceydi, driverla alakası olmadını anlamış oldum , ddu ile kaldırıp güncel driveri indirdim, yeni verion ile 1020 de denicem bi süre, bu arada hep dyinglight oynarken oldu bu durum, gta 5 ,fifa 16 felanda oynuyorum , bilemiyorum güç mü almıyor ekran kartı ayarlarında güç seçenekleri var yüzde 20 dafa fazla güç alması felan sağlanıyor sanırsam ama tecrübem olmadığı için oynamadım hiç o ayarla çoğaltsam sorun olur mu yada fanı sürekli %100 de çalıştırsam ?

Güçle ilgili değil, tek oyunda sorun varsa oyunda sorun vardır güncellemelerini ve ayarlarını düşürmeyi deneyebilirsin.
şuan için diğer oyunları oynuyorum abi , bakıcam aynı sorun oluşucak mı,
çıkmassa dediğin gibi sorun çıkan oyundaki ayarları kısarım.

bilgilendirme amaçlı konu güncelleyim dedim,
mavi ekran sorunu geçti başka oyunlaradada ekran kartı hatası almadım ,
pc çalışıyor (nazar değmesin) yardımların için saolasın murat abi,
sorun: anakartın çipleriymiş düzeltildi,

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı