Windows 10 KEY alırken dikkat!

En baştan mağdur etmeleri bile tercih edilememesine sebep bence. Gene de siz bilirsiniz.

Orası öyle ama diğer satıcılardan alanlara rastlamadım, tek ATM ve eylüliletişimden bahsediliyo. İkisinde de sonunda Retail keye ulaşmışsınız. Zaten ben onlarada mesaj attım ATM keyinin OEM olduğunu mesaj yoluyla iletti eylülden daha ses yok. Vereceği cevaba göre ikisinden birini alıcam.

Rain adlı satıcıya da bakabilirsiniz.

Sanırım olayı çözer gibiyim. Bu satıcılar bir yerden MAK key elde ediyorlar/alıyorlar. N11 gibi sitelere de retail diye yazıp MAK gönderiyorlar. Ellerinde de upgrade vb yollarla elde edilmiş bir kaç Retail lisans oluyor (ki mantıklı upgrade zamanı bu lisansları bazı yollarla elde edip saklamışlardır) MAK olduğunu fark etmeyenler öyle kalırlen fark edenlere bir karışıklık olmuş diyip ellerindeki retaillerden yolluyorlar. Sanırım bu şekilde işliyor ve bakılınca da baya kârlı bir iş.

Fiyat gerçekten çok iyi ama alıp kullanan var mı acaba bu paketi ? öğrenmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…