Windows 10 "kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor" sorunu

Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir hata alıyorum. Bu hatanın çözümü var mı? Yoksa tekrar mı Windows kurmam lazım? Son olarak da hatayı veren bilgisayarda önceden internetten alıp kullanmış olduğum Windows 10 anahtarını tekrar kullanabilir miyim? Kusura bakmayın çok bir bilgim yok o yüzden çok soru sormak zorunda kaldım.

Başlıkta da belirttiğim gibi böyle bir hata alıyorum. Bu hatanın çözümü var mı? Yoksa tekrar mı Windows kurmam lazım? Son olarak da hatayı veren bilgisayarda önceden internetten alıp kullanmış olduğum Windows 10 anahtarını tekrar kullanabilir miyim? Kusura bakmayın çok bir bilgim yok o yüzden çok soru sormak zorunda kaldım.
bir resim çekip atabilir misin ?
herhalde aynı sorunu bana da vermişti

bir resim çekip atabilir misin ?
herhalde aynı sorunu bana da vermişti
Resim çekilecek bi durum yok ki ortada. Bilgisayar açılınca direk BIOS'a giriyor. İstersen onun fotoğrafını atabilirim ama.
Ramleri ya da rami çıkarıp geri takıp sonucu yazar mısın?
BIOS'ta ram ile ilgili okumamazlık falan gözükmüyor ama isterseniz deneyebilirim.

Merhaba
Sürücülerle ilgili bir sorun olabilir.
Eğer çok önemli dosyalarınız yoksa format atmanız en hızlı çözüm olabilir.
Eğer Windows için bir lisansınız varsa ve daha önce internete bağlandıysanız , kurulum sonrasında dijital lisanla Windows bilgisayarınızı tanıyacaktır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı