Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Windows 10 klasör silme izni ihtiyacı nasıl kaldırılır?
Ben zaten bilgisayarın sahibiyim, çok alakasız bir şekilde her şey normalken masaüstünden dosya silememeye başladım, OneDrive ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Kendi bilgisayarımda elim kolum bağlandı ne saçma iş anlamadım.
Sorun çözüldü arkadaşlar, uzun uzun arayıp sonunda Onedrive'ı bilgisayardaki hesabımdan kapattım.
Konudan bağımsız fotoğrafı görünce bir şöyle baktım ben ne ara bu konuyu açtım diye hayatımda 2. kez aynı isim soyisimime sahip biriyle karşılaşıyorum. bir ulaşsana kanka nerdesin nerelisin. steamden yazabilirsin istersen tabii. Bu arada aynı hatayı ben de alıyordum bir ara admin izinlerini kurcalamıştım sonra bir daha da çözemedim temiz bir format atıp macunları yenileyip temiz bir sayfa açtım çok önemli dosyaları bir yere yedekleyip sende bunu yapabilirsin.