Koktely sürümü indirdikten sonra Toolbox vs. kurmaya gerek var mı?
Kurulumdan sonra Kokteyl aracını kurmanız gerekli. Ek bir şey yapmanıza gerek yok. Ama Kokteyl kurmadan önce altyapı olması için Toolbox'u kurmanız iyi olabilir. Sistem stabilitesi için önemli. Ben Toolbox araçlarını manuel olarak kurdum, kurulmadan da devam edilebilir.Koktely sürümü indirdikten sonra Toolbox vs. kurmaya gerek var mı?
Ben 2 gün önce indirip yükledim başlat kısmından arama yapılmıyordu ve windows storeyi yükledim hata verince tekrar normal bir sürümü editledim gereksiz servisleri kapatıp onunla format attım anlayacağınız bana yaramadı.Kokteyl sürümü mükemmel bir sürüm, bizzat kullanıyorum. Şiddetle öneririm.
Kokteyl yazılımını kurmamanızdan kaynaklı sorun yaşamışsınız. Başlat menüsünün tıpkı Windows 7'deki gibi olması gerekiyor.Ben 2 gün önce indirip yükledim başlat kısmından arama yapılmıyordu ve windows storeyi yükledim hata verince tekrar normal bir sürümü editledim gereksiz servisleri kapatıp onunla format attım anlayacağınız bana yaramadı.
@Wheeler Man Format için Kokteyl S 10 x64 TR.rar indirdikten sonra sadece kokteyl.rar yeterli mi? Diğerleir ne işe yarıyor acaba, daha doğrusu içerikleri nedir?
Kokteyl S 10 x64 TR.rar
Kokteyl.rar
Toolbox.rar
Format Sonrası.rar
emin ol bu sürüm daha iyi deneyiniz.Windows 10 orjinal normal olan her zaman daha stabil çalışır
kokteyl kullanabilirsiniz.Ama orijinal Windows 10 sürümünde çok fazla gereksiz hizmet ve uygulama oluyor nasıl kapatabilirim.
cortana ve windows store kapalı olduğu için. arama kısmı çalışmamıştır. kokteyl kursaydınız startisback kurulacağı için arama kısmı normal çalışacaktı. söylenilenleri tam yapmadığınız için çalışmamışBen 2 gün önce indirip yükledim başlat kısmından arama yapılmıyordu ve windows storeyi yükledim hata verince tekrar normal bir sürümü editledim gereksiz servisleri kapatıp onunla format attım anlayacağınız bana yaramadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.