Windows 10 Kokteyl Edition Kullanılır mı?

Kokteyl Edition bence dünyadaki en stabil Windows 10 sürümüdür. Şimdiye kadar kullandığım en hatasız ve en hızlı sürüm.

Koktely sürümü indirdikten sonra Toolbox vs. kurmaya gerek var mı?
Kurulumdan sonra Kokteyl aracını kurmanız gerekli. Ek bir şey yapmanıza gerek yok. Ama Kokteyl kurmadan önce altyapı olması için Toolbox'u kurmanız iyi olabilir. Sistem stabilitesi için önemli. Ben Toolbox araçlarını manuel olarak kurdum, kurulmadan da devam edilebilir.

Kokteyl sürümü mükemmel bir sürüm, bizzat kullanıyorum. Şiddetle öneririm.
Ben 2 gün önce indirip yükledim başlat kısmından arama yapılmıyordu ve windows storeyi yükledim hata verince tekrar normal bir sürümü editledim gereksiz servisleri kapatıp onunla format attım anlayacağınız bana yaramadı.

Ben 2 gün önce indirip yükledim başlat kısmından arama yapılmıyordu ve windows storeyi yükledim hata verince tekrar normal bir sürümü editledim gereksiz servisleri kapatıp onunla format attım anlayacağınız bana yaramadı.
Kokteyl yazılımını kurmamanızdan kaynaklı sorun yaşamışsınız. Başlat menüsünün tıpkı Windows 7'deki gibi olması gerekiyor.

@Wheeler Man Format için Kokteyl S 10 x64 TR.rar indirdikten sonra sadece kokteyl.rar yeterli mi? Diğerleir ne işe yarıyor acaba, daha doğrusu içerikleri nedir?
Kokteyl S 10 x64 TR.rar
Kokteyl.rar
Toolbox.rar
Format Sonrası.rar

Sitenin en üstünde program açıklaması diye yazı var ona tıkla hepsinin ne işe yaradığı yazıyor.

Windows 10 orjinal normal olan her zaman daha stabil çalışır
emin ol bu sürüm daha iyi deneyiniz.

Ama orijinal Windows 10 sürümünde çok fazla gereksiz hizmet ve uygulama oluyor nasıl kapatabilirim.
kokteyl kullanabilirsiniz.

cortana ve windows store kapalı olduğu için. arama kısmı çalışmamıştır. kokteyl kursaydınız startisback kurulacağı için arama kısmı normal çalışacaktı. söylenilenleri tam yapmadığınız için çalışmamış

Ben siteden kokteyl win 10 indirdim sonra sırayla format sonrası,toolbox ve kokteyli kurdum sistem gerçekten çok hızlı ve stabil çalışıyor emekleriniz için teşekkür ederim. Belki önemli değil ama şu görev çubuğundaki arama bende çalışmadı . Bi yolu var mı açmanın

Bilgisayarım UEFI desteklemiyor, Kokteyl Edition'ın yapımcısı eğer USB'ye Fat32 olarak yazarsan USB'ye UEFI olarak, NTFS olarak yazarsan normal BIOS olarak yazılır dedi bu doğru mu? Öyleyse ve Windows 10 Kokteyl Edition çalışıyorsa Windows 7 fanboyluğunu beeelki bırakabilirim.

Bu arada Windows 10 Kokteyl Edition kullananlar @Caner Karaduman @ege914 sistem boşta iken ne kadar RAM harcadığını söyleyebilir misiniz?
Kokteyl Edition'ı az önce bence kurdum, boşta 2GB RAM tüketen Windows 1GB'a düştü. Üstelik kendi içerisindeki tema çok güzel.

Screenshot_92.jpg

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı