Windows 10 korsan etkinleştirme nasıl kaldırılır?

CMD ile mi yaptınız KMSpico uygulaması ile mi?

CMD.

Bu video ile :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçici olarak sunucudan bağlantını koparmak için CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr /upk ile slmgr /cpky kodlarını sırasıyla gir. Bu işlemi yaptıktan bir süre sonra KMSpico sunusuna yine bağlanır, bu yüzden kodları girdikten sonra etkinleştirme kodunu gir. Bu şekilde sunucudan bağlantını koparabilirsin, sonra ise etkinleştirme kodu girmen gerek.

Eğer elinde etkinleştirme kodu yoksa temiz kurulum yapıp lisanssız bir şekilde kullan bir süre, sonra kod alırsın.

Geçici olarak sunucudan bağlantını koparmak için CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr /upk ile slmgr /cpky kodlarını sırasıyla gir. Bu işlemi yaptıktan bir süre sonra KMSpico sunusuna yine bağlanır, bu yüzden kodları girdikten sonra etkinleştirme kodunu gir. Bu şekilde sunucudan bağlantını koparabilirsin, sonra ise etkinleştirme kodu girmen gerek.

Eğer elinde etkinleştirme kodu yoksa temiz kurulum yapıp lisanssız bir şekilde kullan bir süre, sonra kod alırsın.

Peki temiz kurulum yapıp bir süre etkinleştirmesem ne olur? Yani format sonrası maximum 2 haftaya Key alırım. O zamana kadar KMSpico tekrar bağlanabilir mi?

Peki temiz kurulum yapıp bir süre etkinleştirmesem ne olur? Yani format sonrası maximum 2 haftaya Key alırım. O zamana kadar KMSpico tekrar bağlanabilir mi?
Hayır, temiz kurulum sonrası işletim sisteminin KMS sunucu ile bir bağlantısı kalmaz. Kullanabilirsin, bir sorun olmaz.

Hayır, temiz kurulum sonrası işletim sisteminin KMS sunucu ile bir bağlantısı kalmaz. Kullanabilirsin, bir sorun olmaz

Hayır, temiz kurulum sonrası işletim sisteminin KMS sunucu ile bir bağlantısı kalmaz. Kullanabilirsin, bir sorun olmaz.
merhaba aynisi basima geldi usbsiz format attim ama urun anahtariniz etkinlestirildi diyor duzelmedi ne yapabililirm

merhaba siz böyle yaparak kurtuldunuzmu bundan
merhaba direk home key alıp değiştirsem olurmu çok teşekür ederim uyayamıyorum bu sıkıntı yüzünden

Son düzenleme:
Merhaba siz böyle yaparak kurtuldunuzmu bundan.
Merhaba direk Home Key alıp değiştirsem olur mu çok teşekkür ederim uyayamıyorum bu sıkıntı yüzünden.

Format atın. Format sonrası Windows kurarken Home seçip kurun ( şu anda Pro kullandığınızı varsayıyorum )

İster kurulum sırasında ister sonra Key girebilirsiniz. Zaten versiyon değiştirince kurtulacaksınız o korsan Key'den.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı