- Makaleler
- 3
Etkinleştirdim fakat pişman oldum. Şimdi bunu geri almak istiyorum. Temiz kurulum yapmak zorunda mıyım? Yoksa direkt kaldırabilir miyim?
CMD ile mi yaptınız KMSpico uygulaması ile mi?
Geçici olarak sunucudan bağlantını koparmak için CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp slmgr /upk ile slmgr /cpky kodlarını sırasıyla gir. Bu işlemi yaptıktan bir süre sonra KMSpico sunusuna yine bağlanır, bu yüzden kodları girdikten sonra etkinleştirme kodunu gir. Bu şekilde sunucudan bağlantını koparabilirsin, sonra ise etkinleştirme kodu girmen gerek.
Eğer elinde etkinleştirme kodu yoksa temiz kurulum yapıp lisanssız bir şekilde kullan bir süre, sonra kod alırsın.
Hayır, temiz kurulum sonrası işletim sisteminin KMS sunucu ile bir bağlantısı kalmaz. Kullanabilirsin, bir sorun olmaz.Peki temiz kurulum yapıp bir süre etkinleştirmesem ne olur? Yani format sonrası maximum 2 haftaya Key alırım. O zamana kadar KMSpico tekrar bağlanabilir mi?
Hayır, temiz kurulum sonrası işletim sisteminin KMS sunucu ile bir bağlantısı kalmaz. Kullanabilirsin, bir sorun olmaz
merhaba aynisi basima geldi usbsiz format attim ama urun anahtariniz etkinlestirildi diyor duzelmedi ne yapabililirmHayır, temiz kurulum sonrası işletim sisteminin KMS sunucu ile bir bağlantısı kalmaz. Kullanabilirsin, bir sorun olmaz.
Merhaba siz böyle yaparak kurtuldunuzmu bundan.
Merhaba direk Home Key alıp değiştirsem olur mu çok teşekkür ederim uyayamıyorum bu sıkıntı yüzünden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.