Windows 10 korsan lisansı kaldırıp orijinal lisans girme

Schade

Femtopat
Katılım
11 Nisan 2021
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Diğer
Merhaba,
Ben bilgisayarımı 5 yıl önce aldım. HP Pavilion ve orijinal kullanıyordum her şeyi. 6 ay önce bilgisayarım çöktü ve format attırmaya götürdüm fakat bugün fark ettim ki adam KMS ile kurmuş. Kendi orijinal key'im ile yeniden kendim sıfırlayıp, temiz kurulum yapıp, KMS öncesi orijinal key ile kurabilir miyim yeni? Çok endişelendim, cevap verirseniz sevinirim.
 
Evet hocam. Temiz kurulum yapıp girebilirsiniz. Sıkıntı olmaz.
 
Merhaba,
Ben bilgisayarımı 5 yıl önce aldım. HP Pavilion ve orijinal kullanıyordum her şeyi. 6 ay önce bilgisayarım çöktü ve format attırmaya götürdüm fakat bugün fark ettim ki adam KMS ile kurmuş. Kendi orijinal Key'im ile yeniden kendim sıfırlayıp, temiz kurulum yapıp, KMS öncesi orijinal Key ile kurabilir miyim yeni? Çok endişelendim, cevap verirseniz sevinirim.

Ha orijinal Key ile ha KMS ile etkinleştirilmiş olsun, ne farkı var ki? Ama ayarlardan etkinleştirme kısmından farklı Key tekrardan girilebiliyordu sanırsam.
 
Artı -2 Eksi
Arka planda bir sürü uygulama çalıştırarak CPU'yu yorar. Haliyle oyunlarda FPS düşmesi oluyor.

Onu geçtim, lisansınız doluyor yazdı ve tarih veriyor lisans için. Orijinal bir Windows'da süresiz değil mi, ben mi yanlış biliyorum? Ve CMD de orijinal anahtar buldum, onu da bilgisayr kabul etmedi. O da umarım benim orijinal keyimdir.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı