Windows 10 Kullanıcı klasörü ismini değiştirme

Rexiand

Hectopat
Yer
Ankara
Windows 10 temiz kurulum yaptım. Microsoft hesabı ile kurulum yaptım. Microsoft ismimi "uğur kahriman" olmasına rağmen Windows "ugurk" diye kullanıcı klasörü açmış. Ben bu konularda maalesef takıntım var. Sizce değiştirmek için uğraşmalı mıyım? İnternette birkaç video gördüm ama Windows'un bozulma ihtimali var. Sizce uğraşmalı mıyım?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni kullanıcı hesabı oluşturup oradan devam edebilirsin.
Çünkü yazılımlar vb. kullanıcı adına göre bir sürü veri oluşturuyor. Sen bu kullanıcı dosya adını kayıt girdilerinden zorla değiştirirsen, ayar yaptığın yazılım vb. bozulacak. Bu yüzden İnternette önerilen bazı yöntemleri denemeye kalkmayın. Sistemi bile açamayacak hale getirebilir.

Yanlış hatırlamıyorsam yerel hesap için seçtiğiniz kullanıcı adı dosyanın adı olacaktır. Ortak klasörler ile masaüstü, belgeler, resimler, müzikler vb. aktarabilirsiniz. Yeni hesap oluşturduktan sonra Windows 10 gizlilik ayarları vb. sıfırlandığını unutmayın.

Son düzenleme:
Microsoft hesabı olmadan oluştur. Sonra Microsoft hesabı eklenince, kullanıcı dosya adı değişmiyor. Sadece yerel hesap adını girerken, dosya adını girdiğini unutma.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı