Windows 10 Kullanıcı Silme

ardakayaqwe

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 açılırken ilk önce "Kullanıcı adı ve parola yanlış. Yeniden deneyin" hatası geliyor. Tamam dedikten sonra sol altta otomatik olarak ikinci kullanıcı seçilmiş olmakla toplam iki kullanıcı gözüküyor. Her iki hesaptan kullanıcı ayarlarına baktığımda herhangi bir kullanıcı hesabı görünmüyor. Bu iki hesaptan birini nasıl silebilirim ?

13731762_1743137852635911_2595688703056350255_o.jpg
13725087_1743137849302578_4652910650703519221_o.jpg

Biri outlook hesabın diğeri ise lokal hesap. Yeni bir yerel yönetici hesabı oluşturup bunları kaldırabilirsin.
Yeni yönetici hesabımı açtım resimde görünen ilk hesabı kaldırabildim fakat denetim masasında ve ayarlarda 2. hesabı göremiyorum. Ayrıca ikinci hesabı açmak için şifreden farklı bir de kullanıcı adı soruyor. Kullanıcı adını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Yönetimsel Araçlar kısmına gelin.

Bilgisayar Yönetimi --> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar kısmındaki "Kullanıcılar" kısmından kullanmadığınız hesaba sağ tıklayıp silin.

Ayarlar --> Hesaplar --> Aile ve Diğer Kullanıcılar Bu kısımdan ise kullanmadığınız microsoft hesaplarına tıklayıp kaldırın. Hata verirse ekran görüntüsü ekleyin.

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Yönetimsel Araçlar kısmına gelin.

Bilgisayar Yönetimi --> Yerel Kullanıcılar ve Gruplar kısmındaki "Kullanıcılar" kısmından kullanmadığınız hesaba sağ tıklayıp silin.

Ayarlar --> Hesaplar --> Aile ve Diğer Kullanıcılar Bu kısımdan ise kullanmadığınız microsoft hesaplarına tıklayıp kaldırın. Hata verirse ekran görüntüsü ekleyin.
Resimdeki gibi hesaplar bölümündeki hesapların hepsini zaten kaldırmıştım. Bilgisayar yönetimi kısmında da "Yerel Kullanıcılar ve Gruplar" veya "Kullanıcılar" diye bir kısım göremedim.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28,5 KB · Görüntüleme: 2.239
Arkadaşlar merhaba. Bir kullanıcı hesabı eklemiştim. Sonra bu kullanıcıyı sildim fakat bahsettiğiniz şekilde ilk açılış ekranında doğrudan bu hesap çıkıyor. Hesabı silmiş olduğum için giriş yapmıyor. Her bilgisayar açılışında bu hesapla karşılaşıp, tamam deyip sonra diğer hesabı seçip oturum açmak çok can sıkıcı. Komut İstemi (cmd) Kayıt Defteri (regedit) vs her yolu denedim bu hesabı tam olarak kaldıramıyorum. C:\Users de klasörünü görebiliyorum ancak silemiyorum. Sanırım oturumunu kapatmadan bu hesabı sildiğim için böyle bir hata kaldı geride. Sizler çözdünüz mü sorunu? Bilen birileri yardımcı olabilirse teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı