Windows 10 kurarken açılış ekranında donma sorunu

Decha

Kilopat
Katılım
8 Nisan 2016
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba baya maliyetli yeni bir sistem kurdum ama ne yaparsam yapayım windows 10 kuramıyorum,USB denedim olmadı CD denedim olmadı W7 yükledim ordan güncelleme denedim yine olmadı nerdeyse bütün parçaları garantiye gönderdim hepsi sorunsuz çıktı geri gönderildi. İnternetten bir çok yöntem demedim ama hepsi nafile yüklemenin tıkandığı yer önyükleme kısmından sonraki resettte açılış ekranında donup kalıyor ve bir süre sonra pc kendini sürekli resetlemeye başlıyor sonrada komple kapatıyor.Bios güncelledim,farklı farklı birçok ayar denedim hiç bir şekilde sonuç alamadım sorunsuz yüklediği tek sistem W7,W8.1 ile W10 her yolu denememe rağmen kuramadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

MSİ Z170A GAMİNG PRO
İ7-6700 3.4ghz
ASUS GTX970 4GB STRIX
CORSAİR VENGEANCE LPX DDR4 2X8 GB 3000MHZ
SAMSUNG 850 EVO 250GB SSD
XIGMATEX VECTOR 750WATT 80PLUS SİLVER
WD 1TB HARDDİSK
ZALMAN Z11 PLUS KASA

Yüklemenin tıkandığı kısım temsili:
e8d789fc2772bcfa86385c3a304f2a79.jpg
 
Windows 10 bütün sürümlerini denedim. Ayrıca Windows 8.1 ve Windows 7 de denedim. Legacy olsun UEFI olsun hepsinde aynı problem. Dünya kadar para verdim. Şu sisteme daha bir Windows kurulmuyor nasıl iştir bu anlamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet işlemlere başlamadan önce en güncel sürümü yüklemistim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemde garantiye gitmeyen 2 parça kaldı zaten. Biri işlemci garanti süresi uzun olduğu için göndermedim. Diğeri güç kaynağı elimde eski sistemimde kullandığım 600W High Power bronze var bu sistem için yeterli olacaksa onu bir takıp deneyeyim, kabloları en az 20 kere kontrol ettim çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı şey bende de oluyor. Garip olan ise, bilgisayarı kapattıktan 30 saniye içerisinde açarsam bu olmuyor, yeniden başlatınca da donmuyor. Çok daha garip bir şekilde, kapatmadan önce yedek alıyorum, ve kapatıyorum bir dakika sonra açmaya çalıştığımda donuyor fakat yedekten geri yükleme yaparsam 4 saniye içerisinde bilgisayar açılıyor. Sıkıntı nedir ben çözemedim...
 
Abi sen baya geliştirmişsin bu işi : D bu arada bende de aynı sorun var ama ben'deki işlemci kaynaklı sanırım da sizinkinin o sebepten olduğunu pek sanmıyorum. Açıkçası i7 diyorsun yani ben de Pentium 4 541 3.2GHz işlemci var 64 Bit Win 7 kurulu ve güncelleme yapamıyorum veya temiz kurulum Windows 10 yapamıyorum. Ama Windows 10 32 Bit kuruluyor. O çok düzgün neden böyle anlamadım.

Bu arada sizin son durum nedir. Merak ettim sorun neredeymiş?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı