Bende bu şekilde düşünmüştüm. Oyunları HDD kur geç. Önemli olan bir oyun DST kurarım SSD ye mis. Teşekkürler.İşletim sistemini ve en çok oynadığınız online oyunu SSD ye kurun. Offline singleplayer oyunları HDD ye kur geç. En kısa zamanda da yeni bir SSD alıp HDD yi ait olması gereken yere çöpe atın![]()
En ideal 128 GB diye düşünüyorum sadece sistem için.Merhabalar. Elimde Kingston SSDNow 64 GB SSD var, harici olarak ise 240 GB HDD bulunmakta. Windows 10 kurmak için sizce yeterli mi?
Elimde şu an 64 GB SSD var. Öğrenciyim malum şu an alamıyorum. Ama belirttiğiniz için teşekkür ederim.En ideal 128 GB diye düşünüyorum sadece sistem için.
Rica ederim genel anlam da söylemek istedim aslında.Elimde şu an 64 GB SSD var. Öğrenciyim malum şu an alamıyorum. Ama belirttiğiniz için teşekkür ederim.
Sabit sürücü alanı: | 32 bit işletim sistemi için 16 GB, 64 bit işletim sistemi için 32 GB |
Sadece sistemi SSD ye kurup geri kalan oyun yada başka programları HDD e kurmayı düşünüyorum.![]()
Windows 10, Windows 8.1 ve Windows 7 için destek sonu | Microsoft Windows
Microsoft'un yardımıyla, desteklenmeyen işletim sisteminizden Windows 11'e sorunsuz şekilde geçiş yapın. Bir Windows 11 bilgisayara yükseltme avantajlarının keyfini çıkarın.www.microsoft.com
Muhtemelen SSD kurtarır fakat gerisi için soru işareti.
Sabit sürücü alanı: 32 bit işletim sistemi için 16 GB, 64 bit işletim sistemi için 32 GB
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.