Çözüldü Windows 10 kurmalı mıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
18
Arkadaşlar yeni SSD aldım ama karar veremedim.
Windows 10 kurmak bana her yönden mantıklı geliyor ama bir sorunum var: Uyumluluk!
Acaba Windows 10 kurarsam oyunlarım ve çoğu program çalışır mı? (Yani Windows 7 çalışan programlar 10'da çalışır mı? Sürücüler dışında)

Çözüm
2 3 bilmediğim program var onlarda çalışır die düşünüyorum. Sadece AMD driveri gördüm onu Windows 10 için indirmeniz gerekecektir o kadar.
Neden çalışmasın ki, Windows 10 bilgisayarlar için standart artık.
Dostum, zaten çalışacağını biliyorum, fakat programları tekrar indirmeyi sabrım kaldırmıyacak.
41 gb oyun+1.5 gb kurulmamış programdan bahsediyorum.
1592771596407.png

Mantık yürütürsen: Windows 7 eski, Windows 10 yeni. Bu durumda yeni programlar çıkar ve Windows 7 de çalışmayabilir. Windows 10 kurarsan neden çalışmasın. Artık çoğu program Windows 10 üzerine yapılıyor zaten.

Dostum, zaten çalışacağını biliyorum, fakat programları tekrar indirmeyi sabrım kaldırmıyacak.
41 gb oyun+1.5 gb kurulmamış programdan bahsediyorum.
Eki Görüntüle 596664
Diskin ikiye bölük ise C klasöründe Windows hariç hiçbir şey bırakma. Diğer bölüme at. Formatı da C klasörüne atacaksın.

Diskin ikiye bölük ise C klasöründe Windows hariç hiçbir şey bırakma. Diğer bölüme at. Formatı da C klasörüne atacaksın.
Zaten bu diskten SSD'ye temiz kurulum yapıp geçeceğim ve SSD'yi 2 parça yapacağım, ama dosyaları SSD'ye atınca çalışır mı onu merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı