Windows 10 kurulum devam etmeme sorunu

Siyah ekranda fare gözüküyor mu? Gözükmüyorsa ekrana görüntünün gelmemesinden kaynaklanıyor. Çözümü ekran kartı sürücüsü ve ya BIOS güncellemek. Güvenli kipe USB kurulumundan nasıl girilir internetten araştırın. Ben yazdım ama anlamamışsınız.

Ekranda görüntü var kardeş. Gigabyte yazılıyor ondan sonra kurulumun devam etmesi gerekirken hic bir şekilde devam etmiyor. İşde bilgisayara ad ver mail yaz gibi, kurulumun sonuna geliyosun ya, oraya gelmiyo. Yükleme bitdikden sonra hic bir şey olmuyor. Secure boot disable yapmam gerekiyormu?

Önceki arkadaşların yazdığı çözüm yollarını deneyin. Ayrıca sosyal kurallarına dikkat edin. Ceza alabilirsiniz.
Technopat Sosyal Kuralları

Teşekkürler. Bilmeden kurallara aykırı bi şey mi yapdım?

Tamam benim dediğim sorunda da aynısı oluyor. Windows yükleme ekranında sürücüler yüklenir. Bu sırada uyumsuz sürücü ekrana görüntü gönderemiyor.

Teşekkürler kardeşim, sorunu başka yolla, yani başka iso dosyası indirerek ve secure boot devre dışı bırakarak hall etdim. Bana saçma gelen, ben bu iso dosyasını vindovsun kendi sitesinden indirdim. Yani indirme aracı ile iso kayd etdim. Onda 1 defa formatdan sonra ikinci defa olmadı. Ama dün gece indirdim tüm sürümlerin oldugu iso dosyasını ve vindovs 10 home kurdum sorunsuz şekilde kuruldu. Şu an 10`dan yazıyorum :) Bi daha böle sorunla karşılaşırsam, senin dediğin yoldan devam edicem. Teşekkürler kardeşim, yardımların için

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı