Rehber Windows 10 kurulum özelleştirme V2

@OgnitorenKs ustam bu kurulum. CMD bağlama dizininde hangi bölüme koymak gerekir cevaplarsanız sevinirim.
Ustam burada mısın?
Program daha önceden kullanmadım. Akşam Türkçe dil desteğinin olmadığını görünce denemek isteyenler için çevirisini yaptım. Detaylara kullanmadığım için maalesef hakim değilim. Solidshare Toolbox kullanıp format sonrası manuel olarak kurulum yapabilirsiniz.

Yok ustam NTLite bahsetmişdim.
Lütfen, ilgili başlıktan yazın. Setup kısmından Windows 10 bölümüyle ilgili soru sormayın lütfen.
Addon-Kopierer 0.4.0 ve 0.4.7(beta) sürümlerini Türkçeleştirdim. 0.4.7 sürümünde belli noktalarda değişiklik yapılamadığı için %95 oranında Türkçeleştirebildim.
İlk yaptığım çeviri 0.4.0 sürümüydü siz oradaki Turkish.xml dosyasını 0.4.7 sürümünde kullandığınız için sıkıntı yaşamışsınız.

hem setup kısmını özelleştirme hemde windowsun kendisini editleme be bunları isoya çevirmeyi anlatabilecek var mı. ben setup kısmını ayardım. çalışıyorda ama windows kuruluma geçmiyor hata veriyor.

hem setup kısmını özelleştirme hemde windowsun kendisini editleme be bunları isoya çevirmeyi anlatabilecek var mı. ben setup kısmını ayardım. çalışıyorda ama windows kuruluma geçmiyor hata veriyor.
En son konu. Öncelikle setup özelleştirme için hazırladığım son rehbere bakmadıysanız bakın. Ayrıca eğer kurulum ekranına giremiyorsanız. Uygula ekranında gereksiz sürümleri kaldır bölümünden 'windows pe' çıkardıysanız, kurulum ekranı asla açılmayacaktır. Son konuya bakın ve işlemleri adım adım gerçekleştirin. NTLite uygulaması işlem sonunda iso seçeneğini sunuyor. Orada yapmadıysanız unmount işleminden sonra Ntlite yeniden açın üst menüde iso oluştur seçeneği var.

@OgnitorenKs selamün aleyküm usta nasılsın ben güncellemeleri yaptım ISO'ya haberin olsun ustam Windows ISO'ya tema resmi nasıl ekleyebiliriz Windows kurulumda iken kurmasını istiyorum güzel resim olmasını istiyorum rehber hazırlayabilir misin Windows 10 Pro için.

Rehberlik durum yok. C:\Windows\Web konumuna bak oradaki görselleri değiştirip yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…