Çözüldü Windows 10 Kurulumda Pro Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Arkadaşlar Microsoft’un sitesinden ISO indirme aracını indirdim daha sonra ISO'yu indirirken önceden Pro sürümü seçilebiliyordu ama şimdi o seçenek kalkmış. İnternetten araştırdım kurulum ekranında Pro mu, Home mu kurmak istiyorsunuz diye soruyor yazmışlar ama bende sormuyor direkt Home Single Language kurulumu yapıyor. Bu bilgisayara nasıl Windows 10 Pro kurabilirim arkadaşlar 64 bit olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pro, Home ve Education sürüm tek bir ISO'ya bağlı. Sürümü sadece Key belirliyor. Pro Keyiniz var ise kurulum başlamadan girebilirsiniz.
Böyle saçma şey olur mu :) Belki ben denemek için yüklemek istiyorum diyelim o zaman ne olacak? İlla gidip key mi satın almam gerekiyor? Kurulumdan sonra aktif edeceğim ben.

Onu anladım zaten ama çok saçma bir durum.
Yani artık Pro, Home ve Education sürümleri arasındaki farklar çok azımsandığı için, hatta Pro ve Education sürüm arasında neredeyse hiç fark olmadığı için tek bir ISO'da toplanması biraz da mantıklı.
@Bayram Şenakar'ın dediği gibi bir yöntemle de yapabilirsiniz illa seçmek istiyorsanız.

Kurulum keyi sürümü belirler diye biliyorum.
Kurulumda felan key istemiyor. Bilgisayarda hangi sürüm varsa format ekranı otomatik olarak o sürümü yüklüyor hiç sormuyor ama şu atılan mesaja bakıp deneyeceğim olursa yazarım burdan.
Teşekkür ederim işe yaradı. Ayrıca bana kalırsa foruma bir sabit konular bölümü olmalı bu gibi yararlı konuların sabitlenmesi gerekir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı