Windows 10 Kurulumu

Selçuk07

Hectopat
Daha fazla  
Ben hazır pc almıştım. Bir müddet beraberinde gelen Windows 8.1 SL'yi kullandım. Daha sonra yavaşlama olunca format attım ve 8.1 Pro kurdum. Elimde 8.1 Pro lisansı olmadığı için internetten bir key bulup onu girdim, lisansın süresi kasımda bitecek. Windows 10'a rezerve etmiştim. Windows 10'a geçmek istiyorum. Gelelim soruma. Windows'un bu halinde Windows 10'a geçsem sıkıntı olur mu? Windows 10 lisansı kasımda mı biter? Tekrar format atıp windows 8.1 SL yapsam windows 10'a yükseltebilir miyim? Elimde bilgisayarla gelen OEM Windows 8.1 keyi var. Ve ya Windows 10'u temiz kurulum yapıp yüklesem elimdeki key ile etkinleştirebilir miyim?

Tekrar Windows 8.1 SL yüklesen Windows 10'a yükseltebilirsin. Temiz kurulum yaptıktan sonra senin etkinleştirmene gerek olmadan kendisi hallediyor.
Not: Her ihtimale karşı önce yükseltme yaptıktan sonra temiz kurulum yap.

Merhaba ben 8.1 pro kullanıyorum ve bilgisayarımda 8.1 driverleri yüklü 10 a yükseltirsem driver ları mı degistireceğim lütfen yardım

merhaba

benim bilgisayarım windows 7 home premium 32 bit ben windows 10 pro yapmak istiyorum ama
sistem gereksinimleri uyuyormu

4gb ram
İntel Pentium Dual Core
Cpu: 2.50 Ghz 2500 Mhz 2 çekirdek

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı