Flexery
Hectopat
Kablo temassızlık yapmıyor değil mi?FreeDOS bilgisayara Windows kuruyordum hata aldım flash bellekte Windows kurulu BIOS'ta SSD gözüküyor.
Kablo temassızlık yapmıyor değil mi?
SSD Kablosu.Hangi kablodan bahsediyorsunuz hocam.
SSD kablosu.
Laptop mu?
Tam olarak ne yaptığınızı anlayamasam da hta buradan kaynaklanıyor gibi gözüküyor.Windows'u flash belleğe direk kendi sitesinden indirdim böyle yeşil logolu bir program yazdırdım flasha ISO falan yapmadım o yüzden mi?
Tam olarak ne yaptığınızı anlayamasam da hta buradan kaynaklanıyor gibi gözüküyor.
Lütfen Technopat UEFI Win10 Kurulum Rehberi'ndeki adımları takip edin. Eğer temassızlık veya USB'nizin bozuk olması vs. problemleriniz yoksa sorununuz çözülecektir.
Az önce internette seninle aynı problemi windows 7 kurulumunda yaşayan birinin yazdığı bir mesajı okudum. Sorunu windows iso dosyasının güncelliğiymiş. Sen windows 10 kurduğun için böyle bir hata alacağını hiç düşünmüyorum. Tabii ki yanılabilirim ama direkt olarak kurulum usb'sinin hatalı olma ihtimali çok yüksek. Bu sebeple Media Creation Tool ile usb hazırlamak yerine Media Creation Tool ile Windows 10 .iso dosyasını indirmek bana çok daha mantıklı geliyor. Yüklemek istediğin bilgisayarın özelliklerine göre (UEFI destekliyor mu desteklemiyor mu gibi) kurulum usb'sine yazmada değişiklikler yapman gerekebilir. Eğer ISO dosyası da işi halletmezse sen attığım rehberdekini dene. Bende hiçbir problem olmadan başarılı oldu.Media Creation Tool hocam onla yaptım flasha yazdırmayı şimdi ISO olarak deneyeceğim.
Az önce internette seninle aynı problemi Windows 7 kurulumunda yaşayan birinin yazdığı bir mesajı okudum. Sorunu Windows ISO dosyasının güncelliğiymiş. Sen Windows 10 kurduğun için böyle bir hata alacağını hiç düşünmüyorum. Tabii ki yanılabilirim ama direkt olarak kurulum USB'sinin hatalı olma ihtimali çok yüksek. Bu sebeple Media Creation Tool ile USB hazırlamak yerine Media Creation Tool ile Windows 10. ISO dosyasını indirmek bana çok daha mantıklı geliyor. Yüklemek istediğin bilgisayarın özelliklerine göre (UEFI destekliyor mu desteklemiyor mu gibi) kurulum USB'sine yazmada değişiklikler yapman gerekebilir. Eğer ISO dosyası da işi halletmezse sen attığım rehberdekini dene. Bende hiçbir problem olmadan başarılı oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.