Heir of Isildur
Decipat
Öyleyse siyah ekranda bekleyeceğim?Hocam bende de oluyor. 15 dk. Gibi bir süre bekleyin. Başlayacaktır. Ayrıca USB'yi 2.0, eğer varsa 3.0 Portuna takın.
Öyleyse siyah ekranda bekleyeceğim?Hocam bende de oluyor. 15 dk. Gibi bir süre bekleyin. Başlayacaktır. Ayrıca USB'yi 2.0, eğer varsa 3.0 Portuna takın.
Açıldı mı hocam?Öyleyse siyah ekranda bekleyeceğim?
Hocam tam 15 dakikadır bekliyorum hala gelmedi.Açıldı mı hocam?
USB Eski mi? Ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim kullandığım USB 5 Yıllıktı ama Windows 10 kurulabiliyor.Hocam tam 15 dakikadır bekliyorum hala gelmedi.
Hocam USB Windows 10'nun orijinal kurulum USB'si. Gruba yazdığım ilk mesajımda fotoğrafını koymuştum. Alelade normal bir USB değil.USB Eski mi? Ne zamandır kullanıyorsunuz? Benim kullandığım USB 5 Yıllıktı ama Windows 10 kurulabiliyor.
Başka bir bilgisayar varsa o bilgisayarda deneyebilirmisiniz boot etmeyi? Belki kullandığınız sistem ile alakalı olabilir. Ya da USB'nin ömrü dolmuş olabilir.Hocam USB Windows 10'nun orijinal kurulum USB'si. Gruba yazdığım ilk mesajımda fotoğrafını koymuştum. Alelade normal bir USB değil.
Başka bilgisayarım yok ne yazık ki. Sanıyorum USB ile alakalı bir durum söz konusu ömrü mü doldu acaba? Yarım saat oldu hala siyah ekranda bekliyor. Sistem ile alakalıysa neden öyle oluyor o da başka bir soru.Başka bir bilgisayar varsa o bilgisayarda deneyebilirmisiniz boot etmeyi? Belki kullandığınız sistem ile alakalı olabilir. Ya da USB'nin ömrü dolmuş olabilir.
Ben aynı durumu yaşamıştım bekleyince açılmıştı hocam. USB İle alakalı diye düşünüyorum.Başka bilgisayarım yok ne yazık ki. Sanıyorum USB ile alakalı bir durum söz konusu ömrü mü doldu acaba? Yarım saat oldu hala siyah ekranda bekliyor. Sistem ile alakalıysa neden öyle oluyor o da başka bir soru.
45 dakika olacak artık kapattım. Mecbur başka yeni bir flash bulup ona Windows 10 atıp Technopat rehberinden kurulum adımlarıyla takip edeceğim başka çözüm yolu kalmadı.Ben aynı durumu yaşamıştım bekleyince açılmıştı hocam. USB İle alakalı diye düşünüyorum.
Bence de hocam. 45 Dakika çok fazla. Ben 15 dakika beklediğimi hatırlıyorum.45 dakika olacak artık kapattım. Mecbur başka yeni bir flash bulup ona Windows 10 atıp Technopat rehberinden kurulum adımlarıyla takip edeceğim başka çözüm yolu kalmadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.