Arkadaşlar öncelikle merhaba, bugün bir sorun ile karşılaştım çözerseniz sevinirim. Bugün Windows 11'den Windows 10'a geçmek istedim fakat görüntüdeki gibi yazıyordu disk gözükmüyordu. Ne yapsam düzelir? Eski bir sistem kullanıyorum ve işlemcim 11. nesil değil eski sistemde bu nasıl düzeltilir? Bilgi verirseniz sevinirim.
Hard diski yeni mi aldınız?
HDD ya da SSD hard diski sorunsuz olarak takmışsanız videodaki adımları takip edin, önce videoyu izlerseniz demek istediğimi anlayacaksınız. Format flaşının içerisine RST dosyasını atacaksınız, sonra format ekranından, sürücü yükle butonundan göz at diyerek format flaşının içine girip RST dosyasını seçeceksiniz.
Flaşın içine atacaksınız, sonra da format ekranına gelip sürücü yükle deyin, flaşın içine attığınız dosyayı açıp seçerek devam etmeyi deniyceksiniz. Attığım videoyu baştan sona izlediniz mi?
Flaşın içine atacaksınız, sonra da format ekranına gelip sürücü yükle deyin, flaşın içine attığınız dosyayı açıp seçerek devam etmeyi deniyceksiniz. Attığım videoyu baştan sona izlediniz mi?
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Bu ISO ile bir dene. Rufus ile MBR şeklinde yazdır.