Arkadaşlar öncelikle merhaba, bugün bir sorun ile karşılaştım çözerseniz sevinirim. Bugün Windows 11'den Windows 10'a geçmek istedim fakat görüntüdeki gibi yazıyordu disk gözükmüyordu. Ne yapsam düzelir? Eski bir sistem kullanıyorum ve işlemcim 11. nesil değil eski sistemde bu nasıl düzeltilir? Bilgi verirseniz sevinirim.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Bu ISO ile bir dene. Rufus ile MBR şeklinde yazdır.
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...
www.technopat.net
Bu ISO ile bir dene. Rufus ile MBR şeklinde yazdır.
Kısa bir video, önce seyredin. Videonun açıklamasına link bırakılmış. Videoyu takip ederek adımları birebir uygulayın. En fazla 10 dakikanızı alacaktır.
Kısa bir video, önce seyredin. Videonun açıklamasına link bırakılmış. Videoyu takip ederek adımları birebir uygulayın. En fazla 10 dakikanızı alacaktır.
USB'yi hiç bozmayın, olduğu gibi kalsın. İçine attığınız dosyaları silmeyin, içinde dursun. Siz söylediğim tüm işlemleri, Windows 11 yüklü olan bilgisayardan yaptınız doğru mudur?