Windows 10 kurulumunda SSD gözükmüyor

ZerosGPros

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, bugün bir sorun ile karşılaştım çözerseniz sevinirim. Bugün Windows 11'den Windows 10'a geçmek istedim fakat görüntüdeki gibi yazıyordu disk gözükmüyordu. Ne yapsam düzelir? Eski bir sistem kullanıyorum ve işlemcim 11. nesil değil eski sistemde bu nasıl düzeltilir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Deneyeceğim sabah haber ederim.

Hocam denedim Rufus ile MBR şekilde yazdırdım ama hala sorun çözülmedi halen aynı.

@Einstein önerilerin takip edin, çözülmezse bakalım.

Hocam başka bir çözüm var mı yoksa bu Windows 11 de tıkalı kalacağım

Son düzenleme:
Deneyeceğim sabah haber ederim.

Hocam denedim Rufus ile MBR şekilde yazdırdım ama hala sorun çözülmedi halen aynı.

Hocam başka bir çözüm var mı yoksa bu Windows 11 de tıkalı kalacağım

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Kısa bir video, önce seyredin. Videonun açıklamasına link bırakılmış. Videoyu takip ederek adımları birebir uygulayın. En fazla 10 dakikanızı alacaktır.

Hocam denedim gene olmadı.

Hocam bunu nasıl yapacağım kusura bakmayın sizi de yoruyorum ben daha küçüğümde

• Ayarlar'a Gitme: Başlat menüsünden “Ayarlar” uygulamasını açın.
  • Güncelleştirme ve Güvenlik: Girdiğiniz pencerede ilgili seçeneği bulup tıklayın.
  • Kurtarma'ya Giriş Yapma: Sol taraftaki menüden “Kurtarma” sekmesini bulun.
  • Geri Dön'ü Seçme: “Bu PC'ye Windows 10'a Geri Dön” başlığı altındaki “Şimdi başla” düğmesine tıklayarak geri dönüş işlemini başlatın.
  • İşlemi Tamamlama: Talimatları izleyerek geri dönüş işlemini tamamlayın.
  • Adımları deneyin. Bakalım geri dönülebilecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…