Windows 10 kurulumunda SSD gözükmüyor

Ozan58

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
1 TB
Ekran kartı
RTX 4060 TI
İşlemci
i5 13420h
Yeni aldığım FreeDOS MSI laptopta BIOS'ta SSD gözükürken, Windows kurulumunda ne yaptıysam yapayım SSD gözükmüyor. ISO ile Windows 11 kurdum, Media creation ile Windows 11 kurdum yetmedi. Windows 10'a düştüm ama hala SSD gözükmüyor. Son çare Intel RST VMD sürücüsü yükledim ama o da işe yaramıyor. Ne yapmalıyım.

Intel RST W11 sürümünü sistemi kuracağınız flash a atıp göz at dediğinizde işaretlerseniz diskler gözükecektir.

Intel RST W11 sürümünü sistemi kuracağınız flash a atıp göz at dediğinizde işaretlerseniz diskler gözükecektir.
Bahsettiğiniz rst sürümüne nerden ulaşabilirim. Benim yüklediğim sürüm v19 sanırım

Ssd görme kısmını hallettim şimdi windows kurulumu yarıda kesildi ve böyle hata verdi

Fotoğraf net çıkmamış
Hata kodu: 0x8007025D

Dosya Ekleri

• IMG_20250819_170931.jpg
    IMG_20250819_170931.jpg
    131,4 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Şuan kullandığım ACER laptopda aynısı başıma gelmişti. Acer için "CTRL + S" diye hatırlıyorum, bu tuşa BIOS ekranındayken basınca ek ayarlar gözüküyordu, oradan intel'in bir ayarını değiştirince düzeliyordu. BIOS'da yoksa diğer arkadaşın dediği gibi driver'ı USB'ye eklemek gerekebilir bilgim yok.

Şu an kullandığım Acer laptopta aynısı başıma gelmişti. Acer için "CTRL + s" diye hatırlıyorum, bu tuşa BIOS ekranındayken basınca ek ayarlar gözüküyordu, oradan Intel'in bir ayarını değiştirince düzeliyordu. BIOS'da yoksa diğer arkadaşın dediği gibi Driver'ı USB'ye eklemek gerekebilir bilgim yok.

O dediğim disk kısmı içindi zaten orayı aşmış ancak bu hatanın sebebini bilmiyorum. Sistem dosyaları hatalı olabilir. Sistemi tekrar flasha yazdırabilir ya da sıfırdan indirip deneyebilirsiniz.

O dediğim disk kısmı içindi zaten orayı aşmış ancak bu hatanın sebebini bilmiyorum. Sistem dosyaları hatalı olabilir. Sistemi tekrar flasha yazdırabilir ya da sıfırdan indirip deneyebilirsiniz.
Dediğin gibi tekrar yazdırmayı denedim ve kafayı yemek üzereyim 4 saattir 8 defa tekrar yazdırdım. Şuan rufus hata vermeye başladı. ISO yansısı ayrıştırma hatası diyor

Dediğin gibi tekrar yazdırmayı denedim ve kafayı yemek üzereyim 4 saattir 8 defa tekrar yazdırdım. Şu an Rufus hata vermeye başladı. ISO yansısı ayrıştırma hatası diyor.

Sistemi tekrar indirip dener misin üstadım. Varsa farklı bir flash bellekle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı