Windows 10 lisans anahtarını nereden alınır?

Hocam korsan diyen olmadı acaba onu nereden çıkardınız? Bir kaç tane giden arkadaş gördüm OEM satın alıp. Ondan söyledim. Hatam varsa kusura bakmayın ama korsan olduğunu söylemedim.
Hocam geçen günde böyle bir konu oldu. İnsanlara OEM kod almayın sorun çıkar diyerek yanlış bilgi veriyorlar. 3,5 yıldır aynı bilgisayarda OEM kod kullanıyorum. Gelen tüm güncellemeleri yaptım. Hiç bir sorun yaşamadım. W8'i crackli kullanmıştım. 2. güncellemeyi alınca sistem komple iptal oluyordu. Masaüstü resmin bile direk siyah renge dönüyor. Yazdığım yazı sana özel değil genel içindi :)

Hocam geçen günde böyle bir konu oldu. İnsanlara OEM kod almayın sorun çıkar diyerek yanlış bilgi veriyorlar. 3,5 yıldır aynı bilgisayarda OEM kod kullanıyorum. Gelen tüm güncellemeleri yaptım. Hiç bir sorun yaşamadım. W8'i crackli kullanmıştım. 2. güncellemeyi alınca sistem komple iptal oluyordu. Masaüstü resmin bile direk siyah renge dönüyor. Yazdığım yazı sana özel değil genel içindi :)
Hocam zaten sıkıntı çıkan çok değil alınabilir ama bir gün patlama riski var ondan dedim bende teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı