Ben OEM zararlı demedim,anlaşılırsa iptal edilme riski var dedim.Sorunları çözerim ama crack tavsiye edip bir de video atmak mantıksız dostum. Soruna gelince; OEM Key alabilirsin. Güvenilir.
Ben OEM zararlı demedim,anlaşılırsa iptal edilme riski var dedim.Sorunları çözerim ama crack tavsiye edip bir de video atmak mantıksız dostum. Soruna gelince; OEM Key alabilirsin. Güvenilir.
Ben OEM zararlı demedim, anlaşılırsa iptal edilme riski var dedim.
Hocam arkadaşın dediği o değil. Sizin Winrar'dan yaptım dediğinize crack diyor. OEM'in iptal edilme riski var zaten.Ben OEM zararlı demedim,anlaşılırsa iptal edilme riski var dedim.
Hocam geçen günde böyle bir konu oldu. İnsanlara OEM kod almayın sorun çıkar diyerek yanlış bilgi veriyorlar. 3,5 yıldır aynı bilgisayarda OEM kod kullanıyorum. Gelen tüm güncellemeleri yaptım. Hiç bir sorun yaşamadım. W8'i crackli kullanmıştım. 2. güncellemeyi alınca sistem komple iptal oluyordu. Masaüstü resmin bile direk siyah renge dönüyor. Yazdığım yazı sana özel değil genel içindiHocam korsan diyen olmadı acaba onu nereden çıkardınız? Bir kaç tane giden arkadaş gördüm OEM satın alıp. Ondan söyledim. Hatam varsa kusura bakmayın ama korsan olduğunu söylemedim.
Basit 10MB'lik bir dosya ve hiçbir zararı yok.Ne sayılır çok bilmiş arkadaşım (!)
Basit 10 MB'lik bir dosya ve hiçbir zararı yok. Geleceğin moderatör veledi.
Hocam üslubunuza dikkat edin. Orada baya baya yazmışsınız Winrar'dan yaptım diye. Bu cracke girer.Basit 10MB'lik bir dosya ve hiçbir zararı yok.
Boş yere param gitmedi işte.Daha ne uzatıyorsun?Moderatör Bey (!)Gidip zaten 80 TL'ye kıyıp Key almak yerine cracklemedin mi? Kendin söylüyorsun!
Size demedim.
Hayır Key vermiyorlar.Ya arkadaşım WinRAR dosyasından sana Key mi veriyorlar. Ya KMSpico ya da hwıdgen.
Boş yere param gitmedi işte. Daha ne uzatıyorsun? Moderatör bey (!)
Hocam zaten sıkıntı çıkan çok değil alınabilir ama bir gün patlama riski var ondan dedim bende teşekkürler.Hocam geçen günde böyle bir konu oldu. İnsanlara OEM kod almayın sorun çıkar diyerek yanlış bilgi veriyorlar. 3,5 yıldır aynı bilgisayarda OEM kod kullanıyorum. Gelen tüm güncellemeleri yaptım. Hiç bir sorun yaşamadım. W8'i crackli kullanmıştım. 2. güncellemeyi alınca sistem komple iptal oluyordu. Masaüstü resmin bile direk siyah renge dönüyor. Yazdığım yazı sana özel değil genel içindi![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.