Arkadaşlar Windows 10 ilk çıktığı gün dizüstü bilgisayarımda geçiş yaptım ama temiz kurulum yapmamıştım. Bugün ise masaüstü bilgisayarıma geçeyim dedim. Tabi bu arada dizüstüne ise Windows 8 kurdum lisans gitsin diye. Kurulum ekranında hatta OEM kurtarma bölümünü de sildim. Dizüstü bilgisayarımda ki lisanslı Windows 7 Starter keyiyle Masaüstü bilgisayarıma Windows 7 Starter kurdum ve etkinleştirdim. Daha sonra güncelleme ile Windows 10'a geçiş yaptım. Bilgisayar etkinleştirilmişti. Üstüne temiz kurulum yaptım ama bilgisayar etkinleştirilmedi.
Dedim acaba dizüstü bilgisayarın anakartına gömüldü mü key diye düşünürken Windows 10 kurdum dizüstüne ve birde baktım sistem etkinleştirilmiş olarak açıldı. Şimdi size sorum Dizüstü bilgisayarımda Lisanslı Windows 10'umu masaüstüne taşımanın bir yolu var mıdır arkadaşlar?
Okuyan herkese teşekkür ederim.
Dedim acaba dizüstü bilgisayarın anakartına gömüldü mü key diye düşünürken Windows 10 kurdum dizüstüne ve birde baktım sistem etkinleştirilmiş olarak açıldı. Şimdi size sorum Dizüstü bilgisayarımda Lisanslı Windows 10'umu masaüstüne taşımanın bir yolu var mıdır arkadaşlar?
Okuyan herkese teşekkür ederim.