Windows 10 lisansı Windows 11'i etkinleştirir mi?

süleyman88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Karadeniz
Daha fazla  
Windows 10 kullanıcısıyım. Retail key alarak Windows 10'u aktif etmiştim. Windows 11'e geçişte sürüm orjinal olur mu? Olmayacağını düşünerek nasıl aktif edebiliriz? Anahtar mı almamız gerek?

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 orjinal keyiniz varsa OEM veya Retail fark etmez, Windows 11 kurduğunuz zaman otomatik etkinleşir. Yanlış bilgi vermişler çünkü bende hem Oem key hem de Retail keyli 2 ayrı pc var. İkisini de Windows 11 kurdum ve lisanslar otomatik etkinleşti.
Sağlamlisans.com üzerinden temsilci ile görüştüm. "Satın aldığınız sürüm için geçerlidir" dedi. Windows 11 de yalan oldu. 😞

Windows 10 orjinal keyiniz varsa OEM veya Retail fark etmez, Windows 11 kurduğunuz zaman otomatik etkinleşir. Yanlış bilgi vermişler çünkü bende hem Oem key hem de Retail keyli 2 ayrı pc var. İkisini de Windows 11 kurdum ve lisanslar otomatik etkinleşti.
Bilemedim hocam. Dediğinizde haklı olabilirsiniz de. Peki Windows 11 deneyiminiz nasıl ? Windows 11 e geçmeye değer mi ?
Bir sıkıntı olmaz. Windows 10'da olduğu gibi orjinal şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.
Siz birebir tecrübe ettiniz mi ?

Windows 11'de değil ama 7'den 10'a geçerken test ettiydim. Yükseltme yoluyla yapınca sorun olmadıydı.

Orjinal Windows ile geçmiştim. O Lisans çalışıyordu sıkıntısız ama sonradan yeni lisans alıp ürün anahtarımı değiştirdiydim 2 veya 3 kez. Zaten Windows 10'da artık lisans Micrososft hesabına kaydoluyor. Windows 11'de Microsoft hesabınızı girdiğinizde lisansınız gelecektir büyük ihtimal.

Windows 10 kullanıcısıyım. Retail key alarak Windows 10'u aktif etmiştim. Windows 11'e geçişte sürüm orjinal olur mu? Olmayacağını düşünerek nasıl aktif edebiliriz? Anahtar mı almamız gerek?

Eki Görüntüle 1180920
E bende de böyle bir yazı çıktı Bu bilgisayar Windows 11 çalıştırabilir diye yükseltme ile mi yükleyeyim yoksa güncellemenin gelmesini mi bekleyim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı