Windows 10 Lite kullanılır mı?

Full program indir net üzerinde Windows 10 Lite sürümü buldum.

Eki Görüntüle 1427346

Sizce bu Windows sürümü kullanılır mı? Şu an PC de Windows 8.1 var fakat ekran kartım sürücü desteğini bu Windows sürümü için kestiğinden dolayı tekrardan Windows 10'a dönmem gerekiyor. En azından Lite versiyon kurarak sistemdeki yükü azaltmayı düşünüuotum.

Bence kurun virüs yoksa.

Büyük ihtimal virüslüdür Windows 10 Lite nedir ya üzerinde oynama yapılmış virüssüz olsa bile adam gibi performans vermez ve hatalarla doludur kimse bu işlemi Microsoft'tan daha iyi yapamaz.

Büyük ihtimal virüslüdür Windows 10 Lite nedir ya üzerinde oynama yapılmış virüssüz olsa bile adam gibi performans vermez ve hatalarla doludur kimse bu işlemi Microsoft'tan daha iyi yapamaz.
Windows 10'daki gereksiz uygulamarı kaldırıyor sadece. Örnek olarak Windows 10'da telefon rehberi gibi bir rehber var. Kaç kere kullandın hayatında. Büyük ihtimalle 0 ama o arka planda her zaman açık.

Windows 10'daki gereksiz uygulamarı kaldırıyor sadece. Örenek olarak Windows 10'da telefon rehberi gibi bir rehber var. Kaç kere kullandın hayatında. Büyük ihtimalle 0 ama o arka planda her zaman açık.

Basit bir RAM kullanımı düşüklüğü yaşatabilir onun dışında bir şeye yaramaz bu benim düşüncem.

Basit bir RAM kullanımı düşüklüğü yaşatabilir onun dışında bir şeye yaramaz bu benim düşüncem.
Zaten bu tür
Windows 8.1 sürücüsü var fakat desteklerini uzun zaman önce kesmişler. O sitedeki eski sürücüyü indirince oyunlarda neredeyse yarı yarıya FPS düşüşü oluyor. Windows 10 kullanmak istemiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı