Windows 10 mavi ekran hatası

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
En son Windows 8.1 yapmıştım fakat sürekli mavi ekran verdiği için geri Windows 10'a geçtim. Soracaklar için en güncel BIOS ve sürücüler kurulu. Minidump dosyaları da burada.

Ekran kartınız AMD mi? Çünkü AMD yüzünden crash veriyormuş. Driverlarınızı Driver Booster aracılığıyla mı kurdunuz acaba?

ATI Radeon 2400 XT yani evet AMD. Hayır Driver Booster ile kurmadım.
DDU ile o sürüüyü kaldırıp WHQL sürümünü indirmeniz sorununuzu büyük ihtimalle çözecektir.

Hocam pardon anlamadım da WHQL ne demek?

Windows tarafından tavsiye edilen sürüm. Genellikle Beta olmayan sürümler (WHQL) sürümlerdir.
Yani hangisini indireyim ben de zaten son sürümü yüklüydü? Aslında Windows 10 sürümü yoktu Win 8.1 64 bit sürümünü indirmiştim.
Hocam bir de siz Mobility sürümü olanın linkini göndermişsiniz sanırım o laptoplar için.

Yani hangisini indireyim ben de zaten son sürümü yüklüydü? Aslında Windows 10 sürümü yoktu Win 8.1 64 bit sürümünü indirmiştim.
Sorun yok ben de gördüm 8.1 64 bit sürümünü indirmelisin. Ama öne DDU ile sürücünü kaldırman gerek ve bir de internetle olan bağlantını kes yoksa Windows Update kendisi sürücü yükler.
Not: DDU ile sürücü kaldırmaya bakmak için yukarıda paylaştığım konuya göz atmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…